Villa i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa Gianina

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Her er tale om en villa med et skønt udendørsområde: Villaen er omgivet af en flot have, som er fordelt på forskellige niveauer.

Enkelt men hyggeligt

Villaen er enkelt, men hyggeligt indrettet. Vinduerne er ikke store, hvorfor villaen kan fremstå en anelse mørk. Man befinder sig knap 1400 meter fra supermarked, restaurant/pizzeria og omtrent 1600 meter fra stranden.

Læs mere om Villa Gianina

Villa med 7 sovepladser:
- Villaen er 150 kvadratmeter stor og fordelt på to etager. Stueplan består af opholdsstue med spiseplads, køkken med komfur, køle- og fryseskab, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse med toilet og badekar og vaskemaskine. En trappe fører op til første etage, som består af to soveværelser af hvilke et med dobbeltseng og et med tre senge, balkon med havudsigt, og badeværelse med toilet og brus.

Der er grill, udendørs brus og privat parkering tilknyttet villaen.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Gianina

Læs personlige anmeldelser af Villa Gianina som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Gianina. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

At slappe af og koble fra

Hvis man er på udkig efter fred og afslapning, kombineret med en fantastisk udsigt over havet og det omkringliggende landskab, så er man kommet til rette sted i Villa Gianina. Udsigten er bare smuk. Som det første om morgenen blev vi draget af siddepladserne på terrassen for at indfange de første indtryk. Så vi besluttede også hver aften at sidde på terrassen i stearinlysets skær med havudsigt. Haven er smukt og inviterer dig til at blive hængende. Der tilbydes forskellige siddepladser, så man også med flere personer kan finde ro. Det var dejligt, at der var tre stole til rådighed. Faciliteterne i det udendørs område var uklart for os ved afrejse. Huset er helt enkelt indenfor. Her er vi som tyskere vant til en anden komfort, så det tog et par dage til at føle sig "hjemme". Men vi vænnede også dog hurtigt til at køkkenet er enkelt indrettet og har ikke meget savnet. Service... var der rigeligt af. En udfordring var brusere, fordi man kun kunne tage et brusebad i et badekar uden forhæng i det nederste badeværelset, bruserslange var ikke lang nok for os, og vi kunne kun skylle den øverste del af kroppen på hug. Det er meget flot, at villaen har sin egen adgang til stranden og sandstrande er kun få minutter væk med bil (eller 10 minutters gang).

Læs mere

Bedømmelse af Villa Gianina

Læs mere

Bedømmelse af Villa Gianina

Læs mere

Bedømmelse af Villa Gianina

Læs mere
 
search map