Villa i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa Francesca

 
Villa Francesca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Francesca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre delle Stelle og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Her er tale om en indbydende, lys villa af høj kvalitet. Udsigten fra pool-området er fabelagtig. Villaen har en yderst fordelagtig position kun 200 meter fra restaurant/pizzeria og supermarked og knap 800 meter fra sandstranden.

Villaen er omgivet af et flot og stort udendørsområde med en god pool, overdækket terrasse med havudsigt. En udvendig trappe fører op til en højere beliggende terrasse med liggestole, en endnu bedre udsigt og to udendørs brusere. På bagsiden af villaen har man udsigt over bjergene.

Læs mere om Villa Francesca

Indvendigt fremstår værelserne alle i flotte farver med små interessante detaljer. Møblerne er af høj standard og værelserne er godt indrettet. Der er privat parkeringsplads tilknyttet villaen.

Villa med 10 sovepladser (ca. 170 m²):
Villaen er fordelt på to etager.
- I stueplan finder du en stor opholdsstue med spiseplads med nedgang (få trin) til soveværelse med dobbeltseng og en-suite badeværelse, veludstyret køkken med komfur, køle- og fryseskab og vaskemaskine, to soveværelser med to enkeltsenge i hvert, samt badeværelse med toilet og brus.
- Fra opholdsstuen fører en flot trappe op til første sal som består af to soveværelser med dobbeltseng, badeværelse med toilet og brus samt, samt et gæstetoilet.

Skjul teksten
 
 
search map