Villa i Torre delle Stelle på Sardinien

Villa El Puerto

 
Villa El Puerto er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa El Puerto er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre delle Stelle og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Drømmer du om smuk havudsigt og egen pool at svale sig i? Så kan denne flotte villa, som ligger højt over havet, med romantiske solnedgange måske opfylde dit behov!

Her kan du bo sammen med familien eller med et par venner i rolige og flotte omgivelser og samtidige nyde den private pool.

Læs mere om Villa El Puerto

Villaens overdækkede terrasse er måske det sted man i ro og mag vil tilbringe den meste tid og nyde den gode udsigt, efter en dag på stranden som ligger knap to kilometer fra villaen. Der er også cirka to kilometer til indkøbsmuligheder.

Villa med 6 sovepladser (ca. 130 m²):
Indvendigt fremstår villaen lys, venlig og pænt indrettet. Villaens 130 kvadratmeter er i et plan og består af spisestue, hvorfra nogle få trappetrin fører ned til opholdstuen med udgang til terrassen. Villaen består endvidere af et soveværelse med dobbeltseng, to soveværelser med to enkeltsenge i hvert værelse, to badeværelser med toilet og brus, et toilet med vaskemaskine og endelig et moderne og veludstyret køkken med komfur, opvaskemaskine, køle- og fryseskab. Der er parkeringsplads tilknyttet villaen samt grill og udendørs brusekabine.

Bemærk: Det obligatoriske svømmebassintillæg dækker også gasforbrug, håndklæder, sengetøj og slutrengøring.

Skjul teksten
 
 
search map