Feriebolig i Torre delle Stelle på Sardinien

Residence Torre delle Stelle

Solnedgangen fra Residence Torre delle Stelle
 
Residence Torre delle Stelle er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Torre delle Stelle er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre delle Stelle og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Torre delle stelle ligger smukt på en bakketop langs med vejen mellem Cagliari og Villasimius. Herfra har du udsigt ud over både Cagliari-bugten og Villasimius. Der er ca. 15 km til Villasimius, men der findes både spisesteder og indkøbsmuligheder meget tættere på - i højsæsonen er der både spisesteder og et lille supermarked for foden af bakken, hvor Torre delle Stelle ligger.

Indtag sandstrandene og klippekysten

Hele området er beboet af kaniner og harer samt utallige fuglearter, som varierer alt efter årstiden, da de kan være på kortvarigt ophold på øen enten på vej nord- eller sydpå. Når I kører ned mod vandet, er der både sandstrande og klippekyst med sandlaguner. Havet er her krystalklart og danner en af de flotteste panoramiske udsigter på øen og i hele Italien.

Læs mere om Residence Torre delle Stelle

Benyt de fælles faciliteter

På Residence Torre delle Stelle er der gode faciliteter for familier, der ønsker at opholde sig her i kortere eller længere tid. Først og fremmest er der pool og børnepool, der ligger for enden af det plateau, hvor selve lejlighederne er placeret. Desuden er der også et fælles grillområde med havebord og -stole, legeområde for børn samt bar. I visse fælles områder er der wi-fi internetforbindelse. Gæsterne kan desuden benytte sig af stedets shuttlebus til stranden og supermarked. Vi anbefaler dog, at man kommer hertil i bil.

Lejlighederne

Der er 45 lejligheder i alt. Lejlighederne er alle forskellige og vender enten mod øst, syd eller vest, da bygningen er bygget som en hestesko. De er alle udstyret med køkkenhjørne (komfur med kogeplader og køleskab), fjernsyn og terrasse eller udgang til egen have. Udsigten vender mod øst, syd eller vest og i retning mod det blå hav.

Læs om lejlighederne på Residence Torre delle Stelle

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Torre delle Stelle

Læs personlige anmeldelser af Residence Torre delle Stelle som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Torre delle Stelle. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 6 anmeldelser fra Residence Torre delle Stelle

Præcis som vi havde håbet !

Torre delle Stelle er et søvnigt lille ferieområde med en meget afslappet stemning. Man er langt fra by, shopping og små hyggelige restauranter. Til gengæld har Residence Torre delle Stelle lagt sig på toppen af bjerget med den mest fantastiske udsigt over bjerge, strande og havet.
Det er gode, rene og velfungerende lejligheder og helt sikkert en af de bedste overnatningssteder vi længe har haft på en ferie.
Der er meget langt op af "bjerget" af en bumpet grusvej, så 4-5 dage på denne destination fandt vi passende før vi drog nordpå.
Personalet er yderst hjælpsomt.

Læs mere

Vidunderligt smukt og meget afstressede

Dejligt stille , lidt isoleret og meget meget smukt beliggende på bjergtop m middelhav på flere sider. Sød og venlig betjening og ok værelse;-) pool næsten for os selv og dejlig mad til billig pris på nærliggende restauranter. Skulle lige vende os til stejle veje m hårnålesving:-)

Læs mere

Bedømmelse af Residence Torre delle Stelle

Læs mere

Fantastisk udsigt - besværlig adgangsvej

Vi blev opgraderet til en større lejlighed, så vi havde udsigt til to sider. Netop udsigten bærer stedet, da det er besværligt at køre til og generelt er lidt slidt. Vejene op til stedet er hullede grusveje og vi fik en ekstra regning på billeje for ekstra rengøring af bilen, så støvet er der.
Når det er sagt, så er der fantastisk fin og stor terrasse med flot udsigt og lejligheden var ren og pæn.

Læs mere

Fantastisk udsigt

Et udmærket lejlighedshotel. Indretning og udstyr er rent og pænt uden at være imponerende.
Beskrivelse af indretningen kunne være meget bedre, og give et bedre grundlag for at vælge lejlighedstype.

Vejen op til hotellet (grusvej) er et kapitel for sig selv. Ubeskrivelig dårlig! Det er ikke hotellets skyld, men tager lidt af fornøjelsen.

Hotellet ligger meget smukt, og der er fine omgivelser.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Torre delle Stelle

Læs mere
 
search map