Feriebolig i Torre delle Stelle på Sardinien

Residence Torre delle Stelle

Solnedgangen fra Residence Torre delle Stelle
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Torre delle stelle ligger smukt på en bakketop langs med vejen mellem Cagliari og Villasimius. Herfra har du udsigt ud over både Cagliari-bugten og Villasimius. Der er ca. 15 km til Villasimius, men der findes både spisesteder og indkøbsmuligheder meget tættere på - i højsæsonen er der både spisesteder og et lille supermarked for foden af bakken, hvor Torre delle Stelle ligger.

Indtag sandstrandene og klippekysten

Hele området er beboet af kaniner og harer samt utallige fuglearter, som varierer alt efter årstiden, da de kan være på kortvarigt ophold på øen enten på vej nord- eller sydpå. Når I kører ned mod vandet, er der både sandstrande og klippekyst med sandlaguner. Havet er her krystalklart og danner en af de flotteste panoramiske udsigter på øen og i hele Italien.

Læs mere om Residence Torre delle Stelle

Benyt de fælles faciliteter

På Residence Torre delle Stelle er der gode faciliteter for familier, der ønsker at opholde sig her i kortere eller længere tid. Først og fremmest er der pool og børnepool, der ligger for enden af det plateau, hvor selve lejlighederne er placeret. Desuden er der også et fælles grillområde med havebord og -stole, legeområde for børn samt bar. I visse fælles områder er der wi-fi internetforbindelse. Gæsterne kan desuden benytte sig af stedets shuttlebus til stranden og supermarked. Vi anbefaler dog, at man kommer hertil i bil.

Lejlighederne

Der er 45 lejligheder i alt. Lejlighederne er alle forskellige og vender enten mod øst, syd eller vest, da bygningen er bygget som en hestesko. De er alle udstyret med køkkenhjørne (komfur med kogeplader og køleskab), fjernsyn og terrasse eller udgang til egen have. Udsigten vender mod øst, syd eller vest og i retning mod det blå hav.

Læs om lejlighederne på Residence Torre delle Stelle

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map