Anmeldelser af Villa Bianca

 
Villa Bianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Bianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre del Pozzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Bianca

Læs personlige anmeldelser af Villa Bianca som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Bianca. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Birgitte og familien fra Brøndby Strand boede på Villa Bianca i Torre del Pozzo fra d. 12. til d. 26. juli 2008.

Vi blev rigtigt godt modtaget af Enzo, som kørte os i møde udenfor Oristano, så vi slap for først at køre ind til kontoret. Han kørte derefter foran os ud til huset og hjalp os til rette. Da der var problemer med plasticaffaldet som ikke blev afhentet, kom han ud til os dagen efter vi havde ringet og fik styr på det.

Vedr. huset var vi generelt tilfredse, men vil kraftigt opfordre jer til at få hængt nogle myggenet op i de kroge der allerede er over de fleste senge, da samtlige deltagere på turen blev stukket af myg i en sådan grad at vi flere gange måtte på apoteket efter salver, myggelamper osv. Der bør også stå i beskrivelsen af stedet at der kan være myg, og at man bør medbringe myggebalsam hjemmefra. Det er nok de færreste der forventer så mange myg i et område ved havet. Vi vil også opfordre til at der anskaffes nogle flere havemøbler, da tre stole og to solsenge er for lidt, når man er seks voksne og ikke vil slæbe de tunge spisestuestole ind og ud af stuen. Den største anke vedr. møblementet - eller mangel på samme - er dog manglen på en høj stol og den manglende vilje/handlekaft til at sørge for at få fremskaffet en, da I blev kontaktet. Når man kan leje senge til småbørn, er det udtryk for dårlig service at der ikke er en høj stol på stedet til de samme småbørn. En høj stol kan købes i Ikea for under 100 kroner, men er uaaceptabelt besværlig at medbringe selv, og det burde ikke være nødvendigt.

Vedr. affaldssorteringen, så få oversat den omfattende vejledning til dansk for at gøre det nemmere for alle, også selv om personalet på stedet (Enzo) gør meget for at få det til at fungere.

Vedr. området var det som forventet, dvs. relativt stille og ikke overrendt af turister, hvilket var fint. Den lokale strand brugte vi flere gange om dagen, og den var god til børn, da den var afskærmet af klipper. Vandet var skønt, og vi nød at svømme og snorkle. Der var gode indkøbsmuligheder i Oristano; gode råvarer og lave priser, og den lokale pizzarestaurant kan vi godt anbefale.

Vores generelle indtryk af Sardinien er at der er smukt og spændende, og at folk er meget venlige og hjælpsomme. Vi vender gerne tilbage, men nok ikke til huset i Torre del Pozzo.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2008
Antal rejsende 6 voksne, 3 børn
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2008
Antal rejsende 3 voksne, 2 børn
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Erik og venner fra Charlottenlund boede på Villa Bianca i Torre del Pozzo fra d. 3. til d. 11. september 2005.

Det var et dejligt ophold i Villa Bianca. Turen ned var lidt lang pga opholdet i Rom. Én af vore kufferter manglede i Cagliari, så det tog lidt tid at komme fra lufthavnen. Bilulejeren var hjælpsom. Jeg påpegede en fejl ved den ene bil og fik straks en anden. Vi havde ingen problemer med at finde vores kontakt i Oristano. Trods det sene tidspunkt, var han meget hjælpsom med at vise vej og introducere villaen. Villaen var perfekt til vores formål (lægelig supervision). Dejlig skyggefuld terasse om formiddagen og dejlig solterasse med pragtfulde solnedgange på toppen af huset. Alt i huset fungerede godt. Torre del Pozzo var en lille og hyggelig by. Byens 2 restauranter var glimrende, vi nød maden. Folk i byen var meget hjælpsomme. Søndag morgen, da vi skulle handle ind til morgenmad kørte en af de lokale foran i sin bil for at vise vej til købmanden. Senere fandt vi en lille forretning tættere på med dagligvarer, og det var en fornøjelse at komme derop og handle. Vi havde dejlige udflugter til Nuoro og Bosa. Vi nød det afvekslende landskab, som mange steder var overraskende frodigt. Sammenfattende absolut en dejlig ferie(kursus) pga klimaet, naturen, havet, folks venlighed, maden og boligen.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2005
Antal rejsende 6 voksne
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map