Feriebolig i Torre del Pozzo på Sardinien

Villa Bianca

 
Villa Bianca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Bianca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Torre del Pozzo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Bianca ligger ca. 200 meter fra havet og fra den maleriske strand i byen. I den lille by Torre del Pozzo finder du de nødvendige indkøbsmuligheder og spisesteder. Vi er her langt fra det myldrende "turistparadis" der ellers præger Sardinien længere nordpå og tættere på Cagliari.

Huset er meget hyggeligt og hjemligt møbleret med den skønsomme blanding af stile og materialer, der præger de fleste sommerhuse i Italien. Dets rolige beliggenhed, den gode veranda og terrasse med havudsigt (fra lejligheden Sangiovese) er dog alle pengene værd, hvis man har en drøm om sidde ude og nyde solnedgangen med friske drikkevarer og et rustikt måltid, for her er også grill (lejligheden Sangiovese) og liggestole til at slappe af i, mens den der har køkkentjansen, gør klar!

Læs mere om Villa Bianca

Treværelseslejlighed Carignano med 4 sovepladser (stue)
- Boligen Carignano ligger i stueetagen og består af rummelig opholdsstue med pejs, køkken, soveværelse med to enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet. Lejligheden råder endvidere over udendørsareal, satellitfjernsyn og vaskemaskine.

Fireværelseslejlighed Sangiovese med 6 sovepladser (1. sal)
- Boligen Sangiovese ligger på første sal og består af rummelig opholdsstue med pejs, køkken, to soveværelser med to enkeltsenge hver, et soveværelse med dobbeltseng, badeværelse / toilet. Lejligheden råder endvidere over terrasse med havudsigt, grill, satellitfjernsyn og vaskemaskine.

Offentlig parkering findes på gaden ved huset.

Skjul teksten
 
 
search map