Ferieboliger og hoteller i Torre del Pozzo

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Torre del Pozzo ligger på halvøen Sinis på Sardinien og er område, der er præget af stor natur- og dyrerigdom. Her findes endda et frodigt undervandsliv samt forskellige fuglearter, bl.a. pelikaner.

Byens navn

Torre del Pozzos navn kommer sig af at man yderst på klippepynten har et udkigstårn, som falder ind under kategorien de aragoniske tårne, som blev placeret strategisk rundt omkring på Sardinien til forsvar mod barbarernes angreb. Navnet kommer sig desuden af den indsø (pozzo), der er at finde under klippen hvor udsigtstårnet står, som er forbundet med havet via en undervandstunnel.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Kalkstensklippen

Den store kalkstensklippe hedder på sardisk 'Sa turre e su puttu', men kaldes i folkemunde også for hvalen, fordi når der er store bølger på havet så trykkes vandet op gennem et hul ude på klippen og giver således indtryk af en spruttende hval. På siden af kalkstensklippen findes to små dejlige sandstrande, foruden den strand, der kaldes den sidste ørken i Europa, Is Arenas.

Afslapning og aktivitet

Dette sted er et oplagt udgansgpunkt for snorkling og surfing, men også for dem, der blot ønsker at nyde en afslappende dag på stranden.

Området er karakteriseret af en naturlig havn.

Læs mere om Torre del Pozzo

Skjul teksten
 
 

Populært på Sardinien

search map