Sardinien Stranden Li Cossi

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Værd at køre efter

Sardiniens nordkyst mellem Castelsardo og Santa Teresa Gallura ligger sandbugten Li Cossi lige nordøst for badebyen Isola Rossa. I følger blot landevejen SP90 og drejer af mod kysten på et tidspunkt, hvor der er skilt til Costa Paradiso, som er en blanding mellem et ferieområde og et beboelseskvarter. Når I kommer helt ned til vandet, så er der en parkeringsplads. Om sommeren er det vigtigt at være blandt de første for at være sikker på en plads.

Overkommelig sti til fods

Fra parkeringspladsen går der så en sti i sydvestlig retning, som fører hen til Li Cossi-bugten. Den er fremkommelig, men ikke asfalteret eller flisebelagt på nogen måde. Denne panoramiske strækning er ca. 400 m og tager egentlig ikke mere end ca. 10 min. - afhængig af tempo og temperament. Og pludselig dukker det skønneste syn op.

Sandbugten Li Cossi

Stranden er offentlig tilgængelig og omgivet af varme rødbrune klippepartier. Vandet er meget klart, og det er muligt enten at sole sig på sandet eller krybe op på klipperne, hvorfra man også kan springe i på hovedet. Udvis dog forsigtighed på strande, hvor du normalt ikke er vant til at færdes. Der er ikke toiletfaciliteter på stranden.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
search map