Anmeldelser af Residence Le Tonnare

 
Residence Le Tonnare er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Le Tonnare er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stintino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Residence Le Tonnare

Læs personlige anmeldelser af Residence Le Tonnare som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Le Tonnare. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.
Thorkild boede på Residence Le Tonnare i Stintino fra d. 30. september til d. 7. oktober 2011.

Turen til Stintino var super dejlig med fin beliggenhed og ideelle omgivelser for mindre børn med nærhed til stranden og ingen trafik. Dog havde vi lidt forvirring ved ankomsten, hvor vi måtte søge en del i området før en venlig, men ikke engelsktalende mand, fandt frem til nøglerne under måtten. Vi havde forstået, at der skulle være en reception eller en modtagelse. Det er lidt en ulempe på dette tidspunkt at meget er lukket ned og man skal køre til Stintino for at handle og finde retaurant. Stintino er dog alle tiders hyggelige by med flere gode spisesteder og et meget dejligt havnemiljø.
Alt i alt et sted vi gerne vender tilbage til.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 6 voksne, 2 børn
Navn

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map