Hotel i Stintino på Sardinien

Hotel Cala Reale

Den verdensberømte strand La Pelosa ca. 2½ km væk Legeplads Internetpoint Reception Restaurant Lounge
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cala Reale lyser godt op i landskabet med sine velvalgte farver og lyse indretning. Sætter du pris på et moderne touch, så vil du bestemt føle dig hjemme her. Hotellet ligger i udkanten af Stintino med blot ca. 500 m ned til klipperne og ca. 1 km ind til Stintinos handelsliv og lystbådehavn.

Hele 850 m² pool og børnepool

Aktiviteterne er talrige på Hotel Cala Reale og nok også stedets primære tiltrækningskraft. Deres enorme poolområde er på hele 850 m² og består af en swimmingpool og en børnepool, som er forbundet. Alt sammen pakket ind i palmer, grønne omgivelser og solterrasser med parasoller og liggestole. Ud over poolen er der andre aktiviteter, som kan få det til at krible i de sporty og legesyge: Der er både legeplads, fodboldbane med kunstgræs og en tennisbane. Der er naturligvis gratis parkering på stedet.

Læs mere om Hotel Cala Reale

Lyse, moderne lokaler

Man føler sig velkommen på Hotel Cala Reale. Farverne er lyse og stemningen let. Ved indgangen er der flotte hvælvede loungeområder med reception og internetpoint. Der er desuden wi-fi i receptionsområdet og internetstik i værelserne. Restauranten fungerer også som morgenmadssal - i godt vejr kan man sidde udendørs. Et godt tegn på, at hotellet er børnevenligt ud over den store børnepool, er, at restauranten laver særlige børnemenuer og er fleksibel med hensyn til børnenes spisetider. Hotellet kan desuden servere mad for glutenallergikere. I højsæsonen er restauranten både åben til frokost og til aften.

56 værelser med privat terrasse

Værelserne er spredt i haven i to-plansbygninger uden elevator. Nogle af værelserne har udsigt til hav og palmer (primært 1. sal), mens de andre værelser ligger enten i stueplan eller vender ud bagtil. De har alle møbleret terrasse.

Værelserne på Hotel Cala Reale

Economy-værelse med terrasse

Disse værelser er mere beskedne end de andre kategorier. De indeholder aircondition, værdiboks, lcd sat-tv og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Værelserne har egen terrasse. Der er mulighed for en ekstra opredning til et barn på op til 13 år i enkelte af værelserne.

Standardværelse med terrasse

Disse værelser ligger enten bagtil mod rundkørslen eller i stueplan med egen terrasse. De indeholder aircondition, værdiboks, lcd sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har mulighed for op til to ekstra opredninger (i køjeseng). Værelserne er ikke så store men nyrenoverede (dog ikke terrassen).

Værelse med terrasse og begrænset havudsigt

Disse værelser har alle egen terrasse med udsigt til havet, hvor der også kan være træer og andre bygninger i synsfeltet - derfor begrænset. De indeholder aircondition, værdiboks, lcd sat-tv, minibar og badeværelse med toilet, hårtørrer og bruser. Enkelte værelser har mulighed for op en ekstra opredning. Værelserne er ikke så store men nyrenoverede (dog ikke terrassen).

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Hotel Luna Lughente

Pittulongu, Sardinien

Hotel Gabbiano Azzurro

Golfo Aranci, Sardinien

Anbefalinger til dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sardinien

search map