Hotel i Stintino på Sardinien

Hotel Cala Reale

Den verdensberømte strand La Pelosa ca. 2½ km væk Legeplads Internetpoint Reception Restaurant Lounge
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotel Cala Reale lyser godt op i landskabet med sine velvalgte farver og lyse indretning. Sætter du pris på et moderne touch, så vil du bestemt føle dig hjemme her. Hotellet ligger i udkanten af Stintino med blot ca. 500 m ned til klipperne og ca. 1 km ind til Stintinos handelsliv og lystbådehavn.

Hele 850 m² pool og børnepool

Aktiviteterne er talrige på Hotel Cala Reale og nok også stedets primære tiltrækningskraft. Deres enorme poolområde er på hele 850 m² og består af en swimmingpool og en børnepool, som er forbundet. Alt sammen pakket ind i palmer, grønne omgivelser og solterrasser med parasoller og liggestole. Ud over poolen er der andre aktiviteter, som kan få det til at krible i de sporty og legesyge: Der er både legeplads, fodboldbane med kunstgræs og en tennisbane. Der er naturligvis gratis parkering på stedet.

Læs mere om Hotel Cala Reale

Lyse, moderne lokaler

Man føler sig velkommen på Hotel Cala Reale. Farverne er lyse og stemningen let. Ved indgangen er der flotte hvælvede loungeområder med reception og internetpoint. Der er desuden wi-fi i receptionsområdet og internetstik i værelserne. Restauranten fungerer også som morgenmadssal - i godt vejr kan man sidde udendørs. Et godt tegn på, at hotellet er børnevenligt ud over den store børnepool, er, at restauranten laver særlige børnemenuer og er fleksibel med hensyn til børnenes spisetider. Hotellet kan desuden servere mad for glutenallergikere. I højsæsonen er restauranten både åben til frokost og til aften.

56 værelser med privat terrasse

Værelserne er spredt i haven i to-plansbygninger uden elevator. Nogle af værelserne har udsigt til hav og palmer (primært 1. sal), mens de andre værelser ligger enten i stueplan eller vender ud bagtil. De har alle møbleret terrasse.

Læs om værelserne på Hotel Cala Reale

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map