Hotel i Stintino på Sardinien

Club Hotel Cala Rosa

 
Club Hotel Cala Rosa er ikke tilgængelig i øjeblikket
Club Hotel Cala Rosa er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Stintino og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Asinara, denne smukke naturpark, er som en drøm for de badelystne. Et smukkere hav er svært at finde, i hvert fald i Europa. Krystalklart, azurblåt vand med hvide sandstrande - man føler sig let hensat til en caribisk bounty-ø heroppe på Sardiniens nordlige horn. Her ligger Cala Rosa Club Hotel, et familievenligt hotel, som har alt, hvad du behøver, for at få en dejlig familieferie.

Nyd de vidunderlige omgivelser


Hotellet har en fantastisk beliggenhed kun 1,8 km. fra den charmerende by Stintino. På Cala Rosa Club Hotel gør havet sig bemærket uanset hvilken retning, du kigger i. Her får du ikke bare lyst til at svømme, bade og lege med børnene i havet og på stranden, men også til at unde dig selv total afslapning for både krop og sind.

Cala Rosa Club Hotel ligger på en stor, velplejet og rolig grund med palmer, og selvom du har alle former for moderne komfort, bidrager de lave bygninger og den rigelige plads til en behagelig og hyggelig atmosfære. Nærheden til kysten og den smukke udsigt er med til at forstærke det positive indtryk, du straks får at dette skønne sted.

Spis godt på hotellet


For at få noget godt i maven behøver du ikke at gå langt, for der findes en god restaurant på hotellet, med mulighed for at sidde ude i haven. Alle dagens måltider serveres her, hvilket er praktisk for dig, der bare vil slappe af og kun behøve at bevæge dig mellem poolen, stranden og værelset. Du kan vælge imellem lækre, traditionelle opskrifter på grillet fisk, skalddyr og kød, og selvfølgelig er der også en børnemenu. Efter maden kan du nyde livet i baren, og i højsæsonen kan du høre live musik.

Gå på opdagelse i nærområdet


Sardinien er det almindeligt, at boliger ligger spredt ud på et større område, næsten gemt i det grønne. Sådan har man også valgt at gøre på Cala Rosa Club Hotel, og tanken er, at du skal have mulighed for at nyde den smukke natur. Fra hotellet har du 1,8 km. til Stintino, med sine farvede huse og sin havn. Byen, som blev grundlagt i 1885, har mange besøgende i sommerhalvåret, men har alligevel haft succes med at bevare sin charme som traditionel fiskerby.

Det er bestemt ikke en storby, men du kan finde gode restauranter og Stintino er desuden et godt udgangspunkt for udflugter. Hvis du lejer en bil og kører i ca. en time (56 km.) kommer du en Alghero, som er en seværdighed i sig selv.

Privat strand


Det bedste ved Cala Rosa Club Hotels beliggenhed er dog strandene og havet. Til hotellet hører en privat strand, Yacht Club, og for dig som ikke vil gå, er der mulighed for at hoppe på en shuttle-service. Nede på stranden findes, foruden solstole og parasoller, også en saltvandspool, samt bar og restaurant med havudsigt. Du har mange aktivitetsmuligheder på hotellet, som tennis, bordtennis, vandgymnastik, fodbold og cykler. Med dit klubkort, som er obligatorisk i perioden 11/6 - 17/9, får du også adgang til gratis internet på fællesarealerne, forskellige former for træning som for eksempel aerobics, kano, pedalbåd, strandpoolen, strandvolley, etc.

Læs mere om Club Hotel Cala Rosa

Du bor i fine og behagelige værelser


På hotellet findes 125 værelser, og du kan vælge imellem fire forskellige typer, som ligger i fire forskellige bygninger på grunden. Alle værelser har aircondition, opbevaringsboks, satellit-tv, telefon, minibar og hårtørrer.

Værelserne på Club Hotel Cala Rosa

Dobbeltværelse til 2 pers

Dobbeltværelse med en dobbeltseng eller to separate senge

Dobbeltværelse superioer til 2 pers og havudsigt

Renoverede værelser med dobbeltseng eller to separate senge. Havudsigt

Juniorsuite til 2/4 pers

Stort værelse med en dobbeltseng og en sovesofa

Suite til 2/4 pers

To adskilte værelser; et værelse med en dobbeltseng og et værelse med to enkeltsenge

Skjul teksten
 
 
search map