Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Er trods sin berømmelse for bl.a. Pelosa-stranden, stadig et hyggeligt lille fiskerleje, der dog bærer kraftigt præg af turisme i sommermånederne. Den historiske bydel mellem de to havne byder på lidt handelsliv med barer, bagere og forretninger.

Nogle af Sardiniens allersmukkeste strande

Lidt uden for byen finder man Pelosa- og Saline-strandene - hvide sandstrande med det mest klare vand, man kan forestille sig. På strandene finder man endnu rester af de gamle spanske vagttårne fra slutningen af 1500-tallet. Fra Pelosa-stranden har man en skøn udsigt til den lille Isola Piana-ø og til Asinara.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Øen Asinara

Asinara-øen er i dag fredet nationalpark, men indtil for få år siden blev øen brugt som fængselsø og husede nogle af Italiens farligste kriminelle, italienske terrorister og fanger indsat for økonomisk kriminalitet. Før det brugte man efter 1. verdenskrig øen til krigsfanger, og i starten af forrige århundrede var det stedet eventuelle syge indrejsende kom i karantæne. Øen har ikke haft nogen munter historie, og det er ikke for ingenting, at den fik tilnavnet Isola del Diavolo, Djævleøen. Men lige præcis den barske historie er netop årsagen til at øen i dag er så uspoleret, både hvad flora og fauna angår, og derfor en utrolig spændende naturpark.

Læs mere om Stintino

Skjul teksten
 
 

Populært på Sardinien

search map