Ferieboliger og hoteller i Santu Lussurgiu

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Santu Lussurgiu er en by med ca. 2.500 indbyggere, som ligger oppe i bjergene bag Oristano. Det ligger på Montiferrus østlige skråninger - en gammel nu udslukt vulkan, hvis spor endnu er synlige. I nærheden af bycentrum kan man stadig se kanten af det store krater, som nu har været inaktivt i ca. 1,5 millioner år.

Væddeløb

I løbet af karneval bliver gaden Via Roma omdannet til væddeløbsbane for det historiske og spændende hestevæddeløb Carrela ‘e nanti, som er byens største fest.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

International anerkendelse

Byen er i dag kendt for især Sas Benas bemærkelsesværdige restaurant, som har givet byen international anerkendelse, takket være musikeren Antonio Diego Ares arbejde. Her er du nemlig i autentiske omgivelser og har mulighed for et gå på opdagelse på selve Montiferrus skråninger eller langs den smukke og - for Sardiniens vedkommende - usædvanlige kyststrækning ved Oristano.

Læs mere om Santu Lussurgiu

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Villa Barbarina Nature Resort

Alghero, Sardinien

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Appartamenti Acacia

Cala Gonone, Sardinien

Populært på Sardinien

search map