Hotel i Sant’Antonio di Gallura på Sardinien

Hôtel Aldiola Country Resort

<p>Omgivelserne ved Hotel Aldiola Country Resort</p>
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Kun en halv times kørsel fra Sardiniens smukke kyst ligger dette dejlige hotel. Et perfekt sted for dem, der ønsker at komme ned i gear og nyde livet. Hotel The Originals Aldiola Country Resort har en smuk beliggenhed ved siden af den smukke sø Lago di Liscia, og hvis du vil så kan du booke et værelse med udsigt over søen. Det bedste ved hotellet er, at du har dit eget udeområde, og her findes pool og en restaurant, hvor du spiser godt.

Øen byder på et smukt bagland

Det mange ofte glemmer er, at Sardinien er mere end bare sol og badeferie, selvom Sardinien er mester i dette, også kendt som "Europas Caribien". Men hvis du mere er en person som synes om natur og gerne vil opleve lidt mere på din ferie, så passer dette hotel dig godt. Hotellet er beliggende på øens nordlige halvdel og nærmest i midten, hvilket betyder, at du kan tage både øst og vest rundt for at nå til det vidunderlige krystalklare hav. Du har ca. 20 km til Cannigione og ca 30 km til en af øens mest kendte steder, nemlig Porto Cervo og Costa Smeralda. Hvis du derimod tager vest om kommer du til Isola Rossa og den pittoreske kulturby Castelsardo. Bestemmer du dig derimod for en heldagsudflugt, hvilket vi kan anbefale, og længes efter de charmerende gader i Alghero tager det blot dig et par timer at komme dertil. Da bør du passende besøge "James Bond stranden" ved Stintino, ingen du kører retur hjem igen. Området ligger som sagt op til, at du den ene dag kan gå dejlige ture i den smukke natur og den anden dag slikke sol på nogen af Sardinien bedste sandstrande eller ved hotellets pool, hvor der er opstillet solstole og parasoller. Ønsker du flere tips og råd angående udflugtsmuligheder, så hjælper receptionen dig gerne.

Læs mere om Hôtel Aldiola Country Resort

Du spiser fantastisk godt

At spise godt på Sardinien er oftest en selvfølge, og derfor er det gældende, at det gør du også her påHotel The Originals Aldiola Country Resort. Her har man et typisk middelhavskøkken og du vælger fra en ala carte menu, hvor der både er fisk, kød, salater og charcuterie. Til maden serveres der gode vine både nationelle og lokale og du kan få maden serveret både indenfor og udenfor under åben himmel. Hvis du prøve andre restauranter kan du tage til Sant'Antonio di Gallura, som ligger ca 5,5 km væk. Her findes et par madsteder at vælge imellem samt supermarkeder, bank og postkontor. Men som sagt, kysten ligger ikke så langt væk og her har du et væld af gode restauranter og udendørs cafeer i forskellige prisklasser.

Alle værelser har eget udeområde

Der findes 18 værelser på hotellet i tre forskellige kategorier, alle i traditionel sardinsk stil. Standard-værelserne har udsigt over haven og kan rumme op til 3 personer. Classic-værelserne vender ud mod søen og har en begrænset udsigt over søen (kan variere fra rum til rum) og kan rumem optil 3 personer. Superior-værelserne har udsigt til søen og kan rumme op til 2 personer. De har alle de samme faciliteter som aircondition, satelit-tv, pengeboks, hårtørrer og udeplads med bord og stole. Internet findes i fællesarealerne.

Læs om værelserne på Hôtel Aldiola Country Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map