Hotel i Sant’Antonio di Gallura på Sardinien

Hotel Funtana Abbas

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Velkommen til Hotel Funtana Abbas, et enkelt, lille hotel med charme som ligger skyggefuldt på øens nordlige del. Herfra har du kun ca. 30 minutter til Olbia og ca. 60 minutter til havet ved Porto Rotondo. En perfekt beliggenhed for dig, som vil nyde fornemmelsen af et landligt Sardinien, som indbyder til skønne gåture og naturoplevelser, både hvad angår indlandet og øens vidunderlige kystlinje.

Du bor på landet lige ud til Lago del Liscia


At Hotel Funtana Abbas oprindeligt var en agriturismo, er let at forestille sig, når du kører ind på landevejen, som fører dig frem til huset. Her er du nemlig omgivet af et smukt landskab, marker i forskellige farver og skove, og lige ud fra Hotel Funta Abbas, ca. 800 meter væk, ligger den lille sø Lago del Liscia. Vælger du at holde ferie her, kan du forvente en landlig oplevelse, hvor du i ro og mag kan nyde livet i skønne omgivelser. Dette indebærer også, at du med fordel kan pakke et par vandrestøvler og vandrestave med i kufferten, og opleve et anderledes Sardinien til fods, et lille stykke væk fra jet-set-livet ude ved kysten. Eller hvorfor ikke bare læne dig tilbage og slappe af ved poolkanten.

Hotel Funtana Abbas har en strategisk beliggenhed


Når du begynder at få lyst til lidt mere liv og bevægelse omkring dig, kan du enten tage mod øst mod Golfo Aranci, mod nord mod Palau og Santa Teresa Gallura eller mod vest til Badesi og Isola Rossa. Og eftersom der er ca. lige langt til disse kendte steder og seværdigheder fra Hotel Funtana Abbas (ca. 60 min. med bil), kan man sige, at hotellet udgør et ypperligt udgangspunkt for at opleve Sardinien. Udover dette bor du kun ca. 30 min. (20 km.) fra historiske Tempio Pausania.

Læs mere om Hotel Funtana Abbas

Læn dig tilbage og bliv forkælet med lokale specialiteter


Det er altid dejligt at bo et sted under ferien, hvor der er en madtradition, for det indebærer som regel, at du spiser godt. Det er også tilfældet her på Hotel Funtana Abbas, hvor nøje udvalgte råvarer, kærlighed og passion er kokkens hemmelighed bag de vellykkede opskrifter. Du kan forvente dig traditionelle, sardiske retter og vine. Hvis du har særlige ønsker angående eksempelvis glutenfri eller vegetarisk mad, så meddel dette til receptionen allerede ved ankomst, så gør de deres bedste for at tilgodese dine behov. Der serveres både frokost og middag på Hotel Funtana Abbas, og maden kan du, hvis vejret tillader det, nyde på terrassen, hvor du har udsigt over søen og landskabet.

Hvis du har lyst til afveksling, kan du tage til Sant'Antonio di Gallura, hvor du finder et par caféer, madbutikker, apoteker og restauranter. Ellers gælder det Olbia, hvor du har et stort udvalg af alt mellem himmel og jord.

Du bor i enkle værelser til op til fire personer

Værelserne er spartansk indrettede med træmøbler og alle har satellit-tv, aircondition og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Funtana Abbas

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Hotel Funtana Abbas

Læs personlige anmeldelser af Hotel Funtana Abbas som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Funtana Abbas. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fantastisk udsigt.

Fantastisk udsigt fra terrasse foran vores værelse. Hjælpsomt personale.

Læs mere
 
search map