Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Den stille by er ikke så stor, men har et traditionelt lille centrum med stenhuse og gipsfacader i forskellige farver. Til trods for at udbuddet ikke er så stort, så findes her en bank, apotek, bar, restaurant og et par supermarkeder. Området er smukt med grønne bakker og det tager cirka ti minutter at køre ned til søen, Lago di Liscia.

Da du befinder dig på den nordlige del, kan du nemt komme til det kendte Porto Cervo (ca. 32 km væk) og her kan du beundre alle de luksus yatchs som ligger til. Andre gode steder at besøge er Porto Rotondo og kysten ved Baja Sardinia. Op til Santa Teresa i Gallura, hvorfra du kan tage båden til Korsika, er der cirka en time i bil (50 km). Hvis du tager vest om, så kommer du til Isola Rossa og det pittoreske Castelsardo og inden for et par timer kan du nå til Alghero og de verdenskendte strande iStintino.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien
 
 
search map