Hotel på Sant'Antioco Ø på Sardinien

Canai Resort

 
Canai Resort er ikke tilgængelig i øjeblikket
Canai Resort er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sant'Antioco Ø og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Canai Resort & Spa er beliggende på vestkysten af øen Sant’Antioco og kun omkring 5 km fra fiskerbyen Calasetta. Sant'Antioco befinder sig 90 km fra Sardiniens hovedby Cagliari og dennes international lufthavn.

Canai Resort & Spa er et nybygget feriecenter omgivet af store grønne haver, med svømmebassiner, jacuzzi, separat børnebassin, tennisbane og legeplads. Et af højdepunkterne er stedets Spa, der tilbyder eksklusive behandlinger, sauna og tyrkisk bad. De flotteste sandstrande er beliggende 200 meter herfra og området indbyder den ferierende til at tage på båd-udflugter, windsurfe, fiske og vandre samt cykle indlands.

Læs mere om Canai Resort

Hotellet råder naturligvis over egen restaurant med panoramisk terrasse, hvortil det er muligt at få halvpension oveni værelsesprisen. Hver dag er der en ny menu og mulighed for at vælge retter fra a la Carte-kortet. Når tørsten derimod melder sig efter aftensmåltidet kan man indfinde sig i Lobby-baren, hvor der akkompagneret af behagelig musik serveres drinks. I løbet af dagen serveres der derimod forfriskninger og snacks fra pool-baren. På hotellet er der wi-fi internetforbindelse i receptionen.

Alle værelserne er indrettet med moderne møbler i klare farver og er udstyret med værdiboks, minibar, airconditionanlæg, kabel-tv og roomservice tilknyttet. Desuden har mange af værelserne egen balkon eller terrasse, hvorfra man kan nyde direkte havudsigt. Badeværelserne har toilet, brusebad og hårtørrer.

Skjul teksten
 
 
search map