Ferieboliger og hoteller på Sant'Antioco Ø

 
Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Øen ligger på den sydvestlige del af Sardinien, kun 90 km fra Cagliari. Øens areal udgør 108 km² og er den fjerdestørste ø i Italien efter Sicilien, Sardinien og Elba. Man behøver ikke at sejle til øen, da en bro forbinder den med resten af Sardinien.

Ukendt og charmerende

Det er en af de mest ukendte og mindre turistede udflugtsmål fra Sardinien, men samtidigt meget charmerende og økonomisk tilgængelig for alle. Den sydvestlige del af Sardinien er faktisk meget smuk, og ud over Sant’Antioco skal man ikke gå klip af Carlorforte ø, Nebida, Cala Domestica, Buggerru og Piscinas.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Arkæologisk arv

Udover de flotte strande og den smukke natur, har Sant’Antioco også en rig arkæologisk arv. På øen findes flere velbevarede ‘nuraghi’, begravelsespladser fra kartageniensisk tid , den såkaldte Tophet, og rester af en bro fra Romertiden.

Læs mere om Sant'Antioco Ø

Vigtige byer

De vigtigste byer er Sant’Antioco og Calasetta. Byen Sant’Antioco, som har 12.000 indbyggere, ligger på ruinerne af den ældgamle føniske by Solki, grundlagt af fønikerne i 8 . århundrede f.Kr.

Skjul teksten
 
 

Anbefalinger til dig

Hotel Su Lithu

Bitti, Sardinien

Residence Spiaggia Bianca

Golfo Aranci, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Populært på Sardinien

search map