Feriebolig i Santa Teresa di Gallura på Sardinien

Seventour Residence (Baia Santa Reparata)

 
Seventour Residence (Baia Santa Reparata) er ikke tilgængelig i øjeblikket
Seventour Residence (Baia Santa Reparata) er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Teresa di Gallura og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Seventours Residens ligger i den smukke Santa Reparata bugt, overfor halvøen Capo Testa. Halvøen er forbundet til hovedlandet med en smal landtange med den hvideste sandstrand. Stranden, klippeformationerne og naturen danner tilsammen en flot kontrast det dybblå hav.

I nærheden ligger byen Santa Teresa (3.km.). Byen huser adskillige restauranter og forretninger. I selve lejlighedskomplekset finder der pianobar, restaurant og et minimarked. Der ud over kan man bruge de to pools, minigolf eller tennisbanen, surfe eller vælge at leje en lille båd.

Læs mere om Seventour Residence (Baia Santa Reparata)

Lejlighederne er alle pænt store og råder over opvaskemaskine, vaskemaskine og fjernsyn. Standardlejlighederne er placeret i rækkehuse og dem der ligger i stueplan har deres egen have, dem på første sal er udstyret med terrasse. VIP lejlighederne ligger i den nyopført bygning ved svømmebassin og tættest på stranden; de ligger alle på første sal og udover vaskemaskine, opvaskemaskine og fjernsyn råder de alle over havudsigt, aircondition og balkon.

Skjul teksten
 
 
search map