Feriebolig i Santa Teresa di Gallura på Sardinien

Residence Cristal Blu

 
Residence Cristal Blu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Cristal Blu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Teresa di Gallura og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I det historiske centrum af Santa Teresa di Gallura og ca. 200 meter fra byens lille havn ligger dette splinternye ferieboligkompleks med 21 lejligheder fordelt på tre etager, der omslutter det dejlige, private svømmebassin.

Bo tæt på centrum og skøn strand

Her bor man i en lille, uforstyrret oase tæt på Santa Teresa di Galluras livlige centrum og heller ikke langt fra den skønne strand Rena Bianca.

Læs mere om Residence Cristal Blu

Her kan du boltre dig på vandet

I Santa Teresa di Gallura finder man supermarkeder, restauranter, pizzeria'er, barer, isboder, bager, læge, forskellige butikker, apotek og diskotek. På stranden er der ud over solbadning rige muligheder for windsurfing, kanosejlads og andre vandaktiviteter.

Materialer af høj kvalitet

De 21 lejligheder er pænt og enkelt indrettede med materialer af høj kvalitet. De råder alle over TV, dørtelefon med video, værdiboks og airconditionanlæg (mod betaling). Størstedelen af lejlighederne råder over balkon eller terrasse.

Lejlighederne på Residence Cristal Blu

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (uden balkon)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (enten to enkelt eller en dobbelt), endnu en soveplads samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har hverken balkon eller terrasse.

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med balkon)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (enten to enkelt eller en dobbelt), endnu en soveplads samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har balkon eller terrasse.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (enten to enkelt eller en dobbelt), soveværelse med dobbeltseng, samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har balkon eller terrasse.

Skjul teksten
 
 
search map