Feriebolig i Santa Teresa di Gallura på Sardinien

Residence Cristal Blu

 
Residence Cristal Blu er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Cristal Blu er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Teresa di Gallura og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

I det historiske centrum af Santa Teresa di Gallura og ca. 200 meter fra byens lille havn ligger dette splinternye ferieboligkompleks med 21 lejligheder fordelt på tre etager, der omslutter det dejlige, private svømmebassin.

Bo tæt på centrum og skøn strand

Her bor man i en lille, uforstyrret oase tæt på Santa Teresa di Galluras livlige centrum og heller ikke langt fra den skønne strand Rena Bianca.

Læs mere om Residence Cristal Blu

Her kan du boltre dig på vandet

I Santa Teresa di Gallura finder man supermarkeder, restauranter, pizzeria'er, barer, isboder, bager, læge, forskellige butikker, apotek og diskotek. På stranden er der ud over solbadning rige muligheder for windsurfing, kanosejlads og andre vandaktiviteter.

Materialer af høj kvalitet

De 21 lejligheder er pænt og enkelt indrettede med materialer af høj kvalitet. De råder alle over TV, dørtelefon med video, værdiboks og airconditionanlæg (mod betaling). Størstedelen af lejlighederne råder over balkon eller terrasse.

Lejlighederne på Residence Cristal Blu

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (uden balkon)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (enten to enkelt eller en dobbelt), endnu en soveplads samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har hverken balkon eller terrasse.

Etværelseslejlighed med 2/3 sovepladser (med balkon)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (enten to enkelt eller en dobbelt), endnu en soveplads samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har balkon eller terrasse.

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (med balkon)

består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa til to personer (enten to enkelt eller en dobbelt), soveværelse med dobbeltseng, samt badeværelse med toilet og bruser. Lejligheden har balkon eller terrasse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Cristal Blu

Læs personlige anmeldelser af Residence Cristal Blu som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Cristal Blu. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

cristal blue

vejret var desværre ikke som det plejer...blæst, lidt regn og efter sardinske forhold lav temperatur for årstiden, men det er hvad der kan ske... Cristal Blue ligger dejligt centralt og som sådan et udmærket sted....vi var skuffet over modtagelsen, som om ingen vidste vi kom, vi kontaktede udlejeren pr. telefon som angav hvilke lejligheder vi skulle bruge ... låste os ind da der var nøgler i dørene på de lejligheder som var frie...mit rum lejlighed 6 virkede ikke til at være rengjort, snavset gulv..sengetøj fra tidligere lejer var stadig i sengen osv...vi var 3 par og tog det med løftet pande og godt humør.. da vi endelig traf udlejeren var han faktisk en flink og sympatisk person... vi talte meget om at udlejeren var for sløv....hvorfor ikke ofre de sidste 10% på et ellers perfekt sted....vel og mærket de 10% som ikke koster noget i økonomi...f.eks...rengøring på værelser, gange...pool område osv..kafffekander med mug i...uens med udstyr som porcelæn osv......døre og skodder som var defekte i hængsler,,derfor klapper de i vinden....der mangler generel vedligehold, rengøring og orden.... ofrede man lige det sidste er det et perfekt sted

Knud Larsen

Læs mere

Inger Marie fra Risskov boede på Residence Cristal Blu i Santa Teresa di Gallura fra d. 6. til d. 9. juni 2012.

Vores ophold på Cristal Blu var meget fint. En fin og ren etværelses lejlighed med godt køkkenudstyr. Swimmingpoolen fin. Meget flinkt og hjælpsomt personale.
Stedet var lidt svært at finde, da vi ikke havde noget husnummer.

Læs mere

Bedømmelse af Residence Cristal Blu

Læs mere

Bedømmelse af Residence Cristal Blu

Læs mere
 
search map