Hotel i Santa Maria Navarrese på Sardinien

Lanthia Hotel Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Ud over at du bor godt, holder hotellets restaurant en høj standard. Her tænker man ikke bare på, hvad der skal stå på menuen, men man lægger vægt på selve oplevelsen med detaljer som er enkle men samtidig elegante. De lokale råvarer er højeste kvalitet, og stammer udelukkende fra Sardinien, og sammen med de udvalgte vine bidrager de til helhedsindtrykket og dit velbefindende. Det gode måltid kan nydes både i restauranten og ude på terrassen.

Det er hurtigt at gå til centrum

Med en afstand på blot 150 meter til det skønne hav og ca. 500 meter fra Santa Maria Navarrese's centrum, er Lanthia Hotel Resort et attraktivt rejsemål. Det er også hurtigt at gå til den fine lille lystbådehavn med de mange sejlbåde, for der er kun ca. 800 meter.

Den lille diskrete kystby er ikke stor, men der er et rimeligt udvalg af kaffebar'er, restauranter, pizzeria'er, apotek, madbutikker og isbar'er. For at finde et lidt større udbud, skal du til Arbatax, som ligger ca. 12 km derfra.

Læs mere om Lanthia Hotel Resort

Her er alt det du behøver

Som gæst er det let at føle sig hjemme på Lanthia Hotel Resort, og hotellet tilbyder al den service, som du behøver til et hyggeligt ophold. Du kan tilbringe dagene i en af de bekvemme solstole ved den dejlige pool, eller på den fine strand, hvor du finder alt hvad du behøver for at nyde tilværelsen på en afslappende dag. For at komme til stranden, skal du gennem en lille pinjeskov. Her finder du både loungemøbler og hængekøjer, hvor du kan slå dig til ro og rigtig koble af.

Foruden strandbaren, er der også en bar på selve hotellet, som er åben 24/7, og som hjertens gerne serverer din yndlingsdrink, præcist når det passer dig. Når du har brug for en bid mad, er det bare at tage plads i hotellets restaurant, som naturligvis også serverer udendørs, eller du kan tage en kort spadseretur til nogen af de nærliggende madsteder i området.

Du har adgang til internettet både på dit værelse og i de fælles opholdsrum, som ex. loungen, hvor du kan slappe af efter dagens forskellige eventyr. Og når det kommer til eventyr, så er receptionen behjælpelig med tips og råd både hvad angår hesteridning, cykling, vinsmagning m.m.

En helt særlig stemning


Da der kun er 28 værelser på Lanthia Hotel Resort, er stemningen meget intim og noget helt særligt. Der er fem forskellige værelsestyper og hvert værelse er opkaldt efter en sardisk by. Værelserne er komfortabelt indrettet med satellit TV, internet, aircondition, værdiboks, minibar samt balkon eller terrasse i alle andre værelsestyper end Classic.

Dobbeltværelser Classic (25 m²) er de mindste og ligger på 1. sal med vindue.
Dobbeltværelser Deluxe (28 m²) er rummelige og ligger i stueplan. De har har udeplads mod haven.
Dobbeltværelser Executive (32 m²) er rummelige og ligger alle på 1. sal med balkon.
Junior Suite (40 m²) er meget rummeligt, og foruden soveværelset er der en opholdsafdeling. Der er jacuzzi og bruser i badeværelset og alle Junior Suiter har en udeplads.
Suite (60 m²) er beliggende på 1. sal og rummer 2 voksne samt 2 børn under 11 år. Der er opholdsrum, et soveværelse, badeværelse med jacuzzi og bruser samt udeplads.
Familieværelser Deluxe (60m²) er to forbundne værelser, som passer til en familie på 2 voksne og 3 børn.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Hotel Club Saraceno

Arbatax, Sardinien

Hotel La Bitta

Arbatax, Sardinien

Hotel Gabbiano Azzurro

Golfo Aranci, Sardinien

Anbefalinger til dig

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sardinien

search map