Feriebolig i Santa Margherita di Pula på Sardinien

Pinus Village

 
Pinus Village er ikke tilgængelig i øjeblikket
Pinus Village er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Margherita di Pula og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Pinus Village består af en række private lejligheder, som er spredt rundt i et dejligt grønt og roligt område, hvor enkelte af dem udlejes til turister. Området er velegnet til børnefamilier der holder af at lege og slappe af ved stranden. Her skal du dog ikke forvente meget liv udenfor sommermånederne da selve den lokale indkøbsmand holder lukket.

Pinus Village tilbyder også sine gæster muligheden for at tage en dukkert i en fælles pool (mod betaling), hvor man også kan nyde enkelte forfriskninger. Lige ved Pinus Village ligger der en dejlig sandstrand med fint sand og et indbydende krystalklart hav.

Læs mere om Pinus Village

Alle lejlighederne har veranda, balkon eller terrasse. Lejlighederne ligger enten i stueplan, eller på første sal og råder alle over vaskemaskine. Der er både lejligheder med og uden havudsigt, alle har egen udendørs areal med bord og stole.

Treværelseslejlighed VT20 med 4/5 sovepladser (1. sal med havudsigt):
- Lejligheden ligger lige over for stranden på første sal og er ca. 56 m² med egen veranda med havudsigt. Lejligheden består af køkken, opholdsstue med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser. Den råder desuden over egen parkeringsplads samt aircondition.

Treværelseslejlighed VT25 med 4/5 sovepladser (1. sal uden havudsigt):
- Lejligheden ligger på første sal og er ca. 56 m² med egen veranda dog uden havudsigt. Lejligheden består af køkken, opholdsstue med sovesofa og pejs, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser. Den råder desuden over egen parkeringsplads. Der er ca. 100 meter til stranden.

Treværelseslejlighed VT30 med 5 sovepladser (stueetage med havudsigt):
- Lejligheden ligger lige over for stranden på første sal og er ca. 56 m² med egen veranda med havudsigt. Lejligheden består af køkken, opholdsstue med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng og badeværelse med toilet og bruser. Den råder desuden over egen parkeringsplads.

Treværelseslejlighed VT35 med 4 sovepladser (1. sal med havudsigt):
- Lejligheden ligger lige over for stranden på første sal og er ca. 56 m² med egen veranda med havudsigt. Lejligheden består af køkken, opholdsstue med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Den råder desuden over egen parkeringsplads.

Treværelseslejlighed VT40 med 4 sovepladser (stueetage med havudsigt):
- Lejligheden ligger lige over for stranden i stueetagen og er ca. 56 m² med egen veranda med havudsigt. Lejligheden består af køkken, opholdsstue med sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med enkeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Den råder desuden over have med grill og egen parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 
search map