Feriebolig i Santa Margherita di Pula på Sardinien

Lantana Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

På Lantana Resort er det nemt at trives, at ikke mindst børnene sætter pris på ferien her, da de har store områder at røre sig på og en legeplads, hvor de kan møde nye venner. Her finder du en stor, smuk pool på 400 m², med en dybde på mellem 60 og 160 cm. I højsæsonen arrangerer man sjove aktiviteter for mindste tre gange om ugen, og som voksen kan du være med til vandgymnastik og pilates, eller bestille massage ved det lille wellnesshjørne. Her findes også en lille løbebane og mulighed for at spille bordtennis.

På Lantana Resort har du alt, hvad du skal bruge

Lantana Resort har en stor og skyggefuld have med 100 palmer (15 forskellige slags), kaktuser og blomster. Her findes et stort, fint poolområde, som er udstyret med liggestole og parasoller, hvor du kan slappe af dagen lang. Lige ved siden af finder du en bar, hvor du kan forsyne dig med forfriskninger i løbet af dagen, og når du trænger til noget køligt. På hotellet finder du en reception med Internet-point, og fri Wi-Fi overalt.

Spis god mad og oplev temaaftener i restauranten

I hotellets restaurant dækkes der op med lokale specialiteter, og har du særlige ønsker (for eksempel angående vegansk, vegetarisk, gluten og laktose), er det bare med at sige til i god tid, så de kan lave noget til dig. Morgenmaden serveres i restauranten, men også i baren og naturligvis under åben himmel. I hotelbaren kan du bestille gode drikkevarer både før og efter maden. I løbet af sommerhalvåret arrangerer man temaaftener et par gange om ugen. Det er selvfølgelig sardiske temaer, der er på programmet, med sang og dans, og det kan være alt fra fiskeaftener til grillaftener. Når du får lyst til at prøve noget andet end sol og bad, kan du slentre til Pulas hyggelige centrum. Byen er ikke stor, men har alligevel, hvad du behøver: Flere restauranter og barer at vælge imellem, butikker af forskellig slags, apotek, post, bank, vaskeri, blomsterbutik og madbutik.

Læs mere om Lantana Resort

Sardinien er berømt for sine vidunderlige sandstrande

Hele vejen rundt om øen dukker herlige sandstrande op, og Sardiniens sydlige del er ingen undtagelse. Ca. 1,5 km. fra Lantana Resort ligger den nærmeste strand, Nora Beach, som du kan nå med hotellets shuttlebus, hvis du ikke vil gå eller cykle. Du finder strande lige udenfor Pula, og tager du mod vest, har du flere sandstrande og badebugter at vælge imellem. Får du lyst til en heldagsudflugt, kan du hoppe ind i bilen og køre mod øst, forbi Cagliari og videre til Villasimius med sine vidunderlige, hvide strande. Det bliver en heldagsudflugt, da det tager et par timer at køre dertil. Vil du ikke ligge på stranden hele dagen, kan du tage på udflugter til Nora, Cagliari og drypstensgrotten i Zuddas i Santadi.

Mange forskellige aktiviteter på din ferie

Er du interesseret i forskellige aktiviteter såvel til lands som til vands, kan du altid bede receptionen om hjælp. I din nærhed har du blandt andet mulighed for at dykke, stå på vandski, kite-surfe, leje både, ride, spille tennis og spille golf på en bane med 18 huller

Obs - husk dette

Børn under 12 år må ikke færdes i poolen uden at være under opsyn af en voksen. Der er vaskemulighed på Lantana Resort, mod betaling. Der er mulighed for at spise lettere frokoster på hotellet, som pasta, pizza, salater, sandwiches, frugt og dessert.

Hyggeligt indrettede værelser og lejligheder

Der er i alt 32 lejligheder og 25 værelser på Lantana Resort. Alle hotelværelser og lejligheder ligger i en toetagers bygning, som er formet som en halvmåne. I midten ligger poolen. De er alle indrettet i en klassisk, sardisk stil, både hvad angår farver og materiale. Du kan vælge mellem lejlighed og værelse i forskellige kategorier. Værelserne er udstyret med aircondition, satellit-tv, opbevaringsboks, Wi-Fi, minibar (ikke fyldt) og hårtørrer. Lejlighederne er udstyret med aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, mikroovn, køleskab og fryser, opvaskemaskine, opbevaringsboks og hårtørrer.

Læs om lejlighederne på Lantana Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map