Hotel i Santa Margherita di Pula på Sardinien

Hotel Mare Pineta

 
Hotel Mare Pineta er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Mare Pineta er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Santa Margherita di Pula og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Hotel Mare Pineta ligger i en frodig pinjeskov ved en skøn strand med det fineste sand. Vi er ca. 4 km fra Pula, 45 km fra Cagliari og 50 fra lufthavnen.

Hele ejendommen er omgivet en stor og velholdt park med høje pinjetræer. Hovedbygningen vender mod havet og huser alle fællesområder og hotellets reception, bar og restaurant. Ved stranden findes tennisbane og svømmebassin, og mod betaling kan du benytte dig af faciliteterne på det nærliggende Hotel Flamingo. Hotellets 64 værelser ligger i en række bungalows formet som en halvcirkel bag ved hovedbygningen. Alle værelserne har selvstændig indgang fra haven.

Læs mere om Hotel Mare Pineta

Hotellets restaurant byder på et internationalt køkken samt lokale specialiteter. Morgenmaden er buffet og byder på mere end bare en croissant og en kop espresso, som ellers er kutyme på mange italienske hoteller. Om man ønsker det, kan man også spise frokost her - den serveres á la carte.

Alle værelserne råder over telefon, minibar, satellitfjernsyn, aircondition og badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Værelserne i stueetagen råder over en udendørs patio, mens værelserne på første sal har terrasse. Der er ikke havudsigt fra værelserne.

Skjul teksten
 
 
search map