Hotel i Santa Margherita di Pula på Sardinien

Hotel Flamingo

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Et skønt grønt område

Så langt som du næsten kan komme mod syd på Sardinien, finder du Hotel Flamingo, som er bygget direkte på stranden og dermed giver dig mulighed for at nyde det gyldne sand og Sardiniens blå blå vand. Hotellet ligger forholdsvis isoleret i en naturlig grøn zone og tilbyder et væld af udendørs- og strandaktiviteter.

Området hedder Santa Margherita di Pula, og Pula by ligger kun 20 minutters kørsel derfra. Du kan tage lokalbussen til Pula, og busstoppestedet ligger lige ved hotel Flamingo, så nemmere bliver det ikke. Hvis du har planer om at udforske området yderligere, anbefaler vi, at du lejer en bil.

Cagliari ligger ca. 45 minutters kørsel fra hotellet og Pula, som er noget tættere på, er en dejlig lille og meget velbevaret by med en fin torveplads, som lægger asfalt til mange spændende musikbegivenheder i løbet af sommeren. Byen har et godt udvalg af butikker og mange isbutikker, cafeer og restauranter. Hvis du tager et lille stykke uden for Pula i retning mod Hotel Flamingo finder du den spændende romerske ruinby Nora, som absolut er et besøg værd.

Her er alt hvad du behøver

Hotel Flamingo består af flere forskellige bygninger, som ligger i et stort grønt område lige ud til havet. Hvad enten du tilhører den aktive eller den mindre aktive del af befolkningen, er du velkommen her på Hotel Flamingo.

I løbet af sommersæsonen organiseres der et væld af aktiviteter (nogle mod tillæg) så som tennis, yoga, vand arobic, bordtennis, fitness, windsurfing, og hvis ikke lige det appellerer til dig, kan du bare lægge dig godt tilrette på din solseng under den skærmende parasol (inkluderet ved poolen men mod tillæg på stranden), og nyde livet som passiv tilskuer, mens du nipper til din cocktail. Eller hvis du foretrækker lidt personlig forkælelse, kan du også vælge at besøge wellness-området (mod tillæg), som bl.a. byder på sauna, tyrkisk bad, vandmassage, "emotional" bruser og forskellige former for massage.

Vælg mellem a la carte og buffet

Du kan slikke sol i det skønne pool-område eller på den private strand, hvor der også er solsenge og parasoller. Desværre serveres der kun cocktails ved poolen eller på den dejlige terrasse. Her finder du også den gode a la carte restaurant, som serverer frokost og middag med retter fra både det internationale og det sardiske køkken. Du har mulighed for at vælge et ophold som inkluderer halvpension, og så nydes middagen i stedets buffet-restaurant.

Mange aktiviteter for børnene

Der er også mange aktiviteter for børnene i sommersæsonen. Ud over alle de udendørs aktiviteter og stranden, er der også en mini club. Du skal være klar over, at her tales der mest italiensk, men normalt behøver børn ikke et sprog for at finde nye venner.

Læs mere om Hotel Flamingo

Lyse sardiske værelser

Hotel Flamingo har i alt 188 værelser som er spredt i de forskellige bygninger. Alle værelser er elegant indrettet og tilbyder god komfort ligesom de fleste har balkon eller veranda. Der er flere forskellige værelsestyper, og som minimum har de alle aircondition, satellit TV, værdiboks, minibar og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs om værelserne på Hotel Flamingo

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map