Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Villa Fiorita

 
Villa Fiorita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Fiorita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Oppe på øens nordlige del, og syd for Olibia, ligger San Teodoro, som udover skøn feriestemning byder på nogle af Sardiniens fineste strande. Og det er her, du finder Villa Fiorita, som giver et godt udgangspunkt for at nyde både strand og by. Villaen er en del af feriekomplekset Le Canne og ligger ca. 700 meter fra byen og 600 meter fra den berømte strand La Cinta, hvor der er mulighed for at leje parasoller, dækstole og liggestole. I byens lille centrum finder du både indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder.

Indhegnet have

Villa Fiorita er omgivet af en frodig, indhegnet have med palmer og andre træer og planter, der giver naturlig skygge. Husets 6 lejligheder deles om to fælles grills i haven. Parkering er ikke noget problem, da der er en parkeringsplads pr. lejlighed. Kæledyr accepteres mod betaling af tillæg.

Hvad internet angår, er der routere på stedet, men da antallet er begrænset, skal du forudbestille en, hvis du ønsker internet. Prisen, som du finder under gebyrer, er en cirkapris, som kan variere alt efter, om du kun surfer, eller om du downloader spil, film, mm. Husk, at dækningen ikke er så god som derhjemme, selvom de konstant arbejder på at forbedre den.

Læs mere om Villa Fiorita

Lejligheder med egen overdækket terrasse

På Villa Fiorita er der fire lejligheder i stueetagen og to på første sal. De er alle pænt indrettede og hver lejlighed råder over fjernsyn og vaskemaskine. Udover den indendørs bruser råder hver lejlighed også over en udendørs bruser, som er særlig nyttig når man vender tilbage fra stranden. Hver lejlighed har desuden egen veranda med bord og stole.

Lejlighederne på Villa Fiorita

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse)

disse lejligheder ligger i stueetagen eller på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. De råder desuden over udgang til overdækket terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Villa Fiorita

Læs personlige anmeldelser af Villa Fiorita som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Fiorita. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 3 anmeldelser fra Villa Fiorita

Skønt område med fantastisk strand og hyggelig by.

Læs mere

Kunn være bedre.

Mørk lejlighed, materialerne var lidt falmede, mange penge for en uge, syntes vi. Billederne afspejler ikke sandheden.

Læs mere

Drømmeferie i San Teodoro

Mange tak for jeres opfølgning. Det var en enestående smuk ferie på Sardinien. Vi havde to ugers perfekt vejr. Indkvarteringen på Villa Fiorita var til vores fulde tilfredshed. Også støtten fra agenturet var meget god, og vi satte pris på høflige Nicole. Det var første gang, jeg reserverede en lejlighed via internettet. Jeg fandt jeres service meget god.

Læs mere
 
search map