Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Villa Fiorita

 
Villa Fiorita er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Fiorita er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Oppe på øens nordlige del, og syd for Olibia, ligger San Teodoro, som udover skøn feriestemning byder på nogle af Sardiniens fineste strande. Og det er her, du finder Villa Fiorita, som giver et godt udgangspunkt for at nyde både strand og by. Villaen er en del af feriekomplekset Le Canne og ligger ca. 700 meter fra byen og 600 meter fra den berømte strand La Cinta, hvor der er mulighed for at leje parasoller, dækstole og liggestole. I byens lille centrum finder du både indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder.

Indhegnet have

Villa Fiorita er omgivet af en frodig, indhegnet have med palmer og andre træer og planter, der giver naturlig skygge. Husets 6 lejligheder deles om to fælles grills i haven. Parkering er ikke noget problem, da der er en parkeringsplads pr. lejlighed. Kæledyr accepteres mod betaling af tillæg.

Hvad internet angår, er der routere på stedet, men da antallet er begrænset, skal du forudbestille en, hvis du ønsker internet. Prisen, som du finder under gebyrer, er en cirkapris, som kan variere alt efter, om du kun surfer, eller om du downloader spil, film, mm. Husk, at dækningen ikke er så god som derhjemme, selvom de konstant arbejder på at forbedre den.

Læs mere om Villa Fiorita

Lejligheder med egen overdækket terrasse

På Villa Fiorita er der fire lejligheder i stueetagen og to på første sal. De er alle pænt indrettede og hver lejlighed råder over fjernsyn og vaskemaskine. Udover den indendørs bruser råder hver lejlighed også over en udendørs bruser, som er særlig nyttig når man vender tilbage fra stranden. Hver lejlighed har desuden egen veranda med bord og stole.

Lejlighederne på Villa Fiorita

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser (stueetage med terrasse)

disse lejligheder ligger i stueetagen eller på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. De råder desuden over udgang til overdækket terrasse med bord og stole.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa Rosanna

Isola Rossa, Sardinien

Le Canne

San Teodoro, Sardinien

Residenza Sole Mar

Bosa, Sardinien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien
search map