Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Vecchio Stazzo

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Huset Vecchio Stazzo har en misundelsesværdig beliggenhed: trods nærheden til San Tedoro centrum ligger det i fredelige omgivelser. I byen er der et utal af butikker og spisesteder imens ved huset findes der en fin have med århundrede gamle oliventræer samt i grill i fælleskab for alle gæsterne, der bor i de kun 5 lejligheder.

Helt nyt

Vecchio Stazzo betyder på sardisk gammel stald men i virkelighed er huset helt nybygget: Det efterligner dog de lokale gamle stalde i den arkitektur. Den nærmeste strand er den berømte La Cinta stranden, hvor der mulighed for at leje liggestole og parasoller udover vandcykler og båd. Den ligger ca. 2 km fra huset.

Læs mere om Vecchio Stazzo

Lejlighederne

Husets 5 lejligheder råder alle over aircondition, mikroovn, fjernsyn, elkande, vaskemaskine og udendørs brus samt eget bad med hårtørrer og indendørs bruser. Der findes kun treværelseslejligheder med plads op til 5/6 personer og det kan ligge enten i ét eller to plan.

Lejlighederne på Vecchio Stazzo

Treværelseslejlighed med 5+1 sovepladser (stueetage m/ terrasse)

Lejlighederne er ca. 45 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, bruser og vaskemaskine samt hårtørrer.

Treværelseslejlighed med 5+1 sovepladser (stueetage og 1. sal med terrasse)

Lejlighederne er ca. 55 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne samt vaskemaskine og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til overdækket terrasse med bord og stole. På etagen ovenover findes der soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt terrasse.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Villa Rosanna

Isola Rossa, Sardinien

Residence Borgo degli Ulivi

Arbatax, Sardinien

Le Posadas

Bosa, Sardinien

Anbefalinger til dig

Residence Gli Ontani

Orosei, Sardinien

Hotel Pedraladda

Castelsardo, Sardinien

Il Borgo di Punta Marana

Porto Rotondo, Sardinien

Populært på Sardinien

search map