Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Vecchio Stazzo

 
Vecchio Stazzo er ikke tilgængelig i øjeblikket
Vecchio Stazzo er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Huset Vecchio Stazzo har en misundelsesværdig beliggenhed: trods nærheden til San Tedoro centrum ligger det i fredelige omgivelser. I byen er der et utal af butikker og spisesteder imens ved huset findes der en fin have med århundrede gamle oliventræer samt i grill i fælleskab for alle gæsterne, der bor i de kun 5 lejligheder.

Helt nyt

Vecchio Stazzo betyder på sardisk gammel stald men i virkelighed er huset helt nybygget: Det efterligner dog de lokale gamle stalde i den arkitektur. Den nærmeste strand er den berømte La Cinta stranden, hvor der mulighed for at leje liggestole og parasoller udover vandcykler og båd. Den ligger ca. 2 km fra huset.

Læs mere om Vecchio Stazzo

Lejlighederne

Husets 5 lejligheder råder alle over aircondition, mikroovn, fjernsyn, elkande, vaskemaskine og udendørs brus samt eget bad med hårtørrer og indendørs bruser. Der findes kun treværelseslejligheder med plads op til 5/6 personer og det kan ligge enten i ét eller to plan.

Lejlighederne på Vecchio Stazzo

Treværelseslejlighed med 5+1 sovepladser (stueetage m/ terrasse)

Lejlighederne er ca. 45 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, bruser og vaskemaskine samt hårtørrer.

Treværelseslejlighed med 5+1 sovepladser (stueetage og 1. sal med terrasse)

Lejlighederne er ca. 55 m² og består af opholdsstue med køkkenhjørne samt vaskemaskine og dobbeltsovesofa (bedst til børn under 12 år) samt udgang til overdækket terrasse med bord og stole. På etagen ovenover findes der soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer samt terrasse.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Vecchio Stazzo

Læs personlige anmeldelser af Vecchio Stazzo som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Vecchio Stazzo. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Fint roligt sted

Dejligt hus i udkanten af byen. Alt i udstyr. Der er pænt og rent.
Vær dog opmærksom på at udlejningsfirmet, hvor nøgle skal hentes er svært at finde. Sørg for et udførligt kort over området. Men fin service derfra. Meget hjælpsomme; også med guide til ture etc.

Læs mere
 
search map