Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Terrazze Lu Fraili

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Terrazze Lu Fraili ligger over for halvøen Puntaldia. I de små bysamfund Puntaldia og Lu Fraili finder du små købmandsbutikker samt spisesteder, men for et bredere udvalg af indkøbsmuligheder og spisesteder skal du til selve San Teodoro.

Aktiviterne i omegnen

Lige ved halvøen Puntaldia er der mulighed or at spille golf (Golf Club Puntaldia, 18 huller). På stranden, som ligger ca. 1,8 km herfra er der mulighed for at leje parasoller og liggestole, men også vandcykler og både. Gæsterne i lejlighederne deler haven, men hver lejlighed råder over egen udeområde samt én overdækket parkeringsplads.

Læs mere om Terrazze Lu Fraili

Lejlighederne

Lejlighederne er enkelt indrettede. De har alle panoramisk udsigt (som naturligvis er mere panoramisk på første sal end i stueetagen). De råder alle over fjernsyn og vaskemaskine samt overdækket terrasse med havebord og -stole. Der er parkeringsplads lige ved husene. Det brugergebyr, der skal betales på stedet, dækker sengelinned, håndklæder, el, gas og vandforbrug. Da der ikke er nogen reception her, checker du ind på en anden adresse i San Teodoro.

Lejlighederne på Terrazze Lu Fraili

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map