Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Terrazze Lu Fraili

 
Terrazze Lu Fraili er ikke tilgængelig i øjeblikket
Terrazze Lu Fraili er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Terrazze Lu Fraili ligger over for halvøen Puntaldia. I de små bysamfund Puntaldia og Lu Fraili finder du små købmandsbutikker samt spisesteder, men for et bredere udvalg af indkøbsmuligheder og spisesteder skal du til selve San Teodoro.

Aktiviterne i omegnen

Lige ved halvøen Puntaldia er der mulighed or at spille golf (Golf Club Puntaldia, 18 huller). På stranden, som ligger ca. 1,8 km herfra er der mulighed for at leje parasoller og liggestole, men også vandcykler og både. Gæsterne i lejlighederne deler haven, men hver lejlighed råder over egen udeområde samt én overdækket parkeringsplads.

Læs mere om Terrazze Lu Fraili

Lejlighederne

Lejlighederne er enkelt indrettede. De har alle panoramisk udsigt (som naturligvis er mere panoramisk på første sal end i stueetagen). De råder alle over fjernsyn og vaskemaskine samt overdækket terrasse med havebord og -stole. Der er parkeringsplads lige ved husene. Det brugergebyr, der skal betales på stedet, dækker sengelinned, håndklæder, el, gas og vandforbrug. Da der ikke er nogen reception her, checker du ind på en anden adresse i San Teodoro.

Læs om lejlighederne på Terrazze Lu Fraili

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Terrazze Lu Fraili

Læs personlige anmeldelser af Terrazze Lu Fraili som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Terrazze Lu Fraili. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 2 anmeldelser fra Terrazze Lu Fraili

Meget god bolig

En meget rolig og fredelig bolig i en landsby med blandet bebyggelse. Meget flot lejlighed med god sanitet og køkken, som det var til at lave mad i. Stor terrasse med udsigt over kvarteret.

Læs mere

Super

Dejligt feriehus - vi er overraskede over, at man kan leje så dejligt er hus til en yderste rimelig pris i højsæsonen.

Vi har nu lejet gennem In-Italia 3 gange, og har været fuldt tilfredse hver gang. Både med feriehus, og især med den enestående gode service, som man får hos jer.

Læs mere
 
search map