Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Sole Residence - Faro/Citai

 
Sole Residence - Faro/Citai er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sole Residence - Faro/Citai er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamenti Il Faro ligger kun 200 meter fra stranden La Cinta og ca. 1 km fra selve byens livlige centrum. I byen findes der et utal af indkøbs- og shoppingsmuligheder samt adskillige spisesteder og caféer.

På Citai-bakken, ca. 600 meter fra bycentrum og 1500 meter fra den berømte strand La Cinta ligger Residence Citai. Den panoramiske beliggenhed gør stedet egnet for rejsende der ønsker at bo på afstand af byens forlystelser, men samtidigt gerne vil bo tæt på en livlig by.

En rask gåtur til spisesteder og indkøb

I selve San Teodoro findes der nemlig butikker og indkøbsmuligheder, supermarkeder, caféer og spisesteder. Der er også apotek, hæveautomat, læge og bådudlejning. Ved San Teodoro er der både offentlig og privat strand som lido'er, hvor man kan leje parasoller og liggestole mod betaling.

Du skal være opmærksom på, at der i sommersæsonen er en mindre oppustelig forlystelsespark for børn ca. 600 meter fra lejlighed Citai som lukker til midnat, og så er der et par diskoteker i en afstand af 2-3 km. Vi kan ikke garantere, at du ikke vil kunne høre musik og støj fra disse steder, hvis vinden er i den "forkerte" retning eller hvis der er vindstille.

Læs mere om Sole Residence - Faro/Citai

Lejligheder med egen terrasse eller veranda

Hver lejlighed råder over egen parkeringsplads og er udstyret med vaskemaskine samt fjernsyn - aircondition kan fås mod betaling af tillæg men kun i toværelseslejligheder. Lejlighederne på første sal råder over terrasse med havemøbler, imens dem i stueetagen har privat møbleret veranda, hvorfra man går direkte ud i haven.

Lejlighederne på Sole Residence - Faro/Citai

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Villa Rosanna

Isola Rossa, Sardinien

Agriturismo I Vigneti

Olmedo, Sardinien

Residenza Sole Mar

Bosa, Sardinien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sardinien

search map