Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Sole Residence - Faro/Citai

 
Sole Residence - Faro/Citai er ikke tilgængelig i øjeblikket
Sole Residence - Faro/Citai er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Appartamenti Il Faro ligger kun 200 meter fra stranden La Cinta og ca. 1 km fra selve byens livlige centrum. I byen findes der et utal af indkøbs- og shoppingsmuligheder samt adskillige spisesteder og caféer.

På Citai-bakken, ca. 600 meter fra bycentrum og 1500 meter fra den berømte strand La Cinta ligger Residence Citai. Den panoramiske beliggenhed gør stedet egnet for rejsende der ønsker at bo på afstand af byens forlystelser, men samtidigt gerne vil bo tæt på en livlig by.

En rask gåtur til spisesteder og indkøb

I selve San Teodoro findes der nemlig butikker og indkøbsmuligheder, supermarkeder, caféer og spisesteder. Der er også apotek, hæveautomat, læge og bådudlejning. Ved San Teodoro er der både offentlig og privat strand som lido'er, hvor man kan leje parasoller og liggestole mod betaling.

Du skal være opmærksom på, at der i sommersæsonen er en mindre oppustelig forlystelsespark for børn ca. 600 meter fra lejlighed Citai som lukker til midnat, og så er der et par diskoteker i en afstand af 2-3 km. Vi kan ikke garantere, at du ikke vil kunne høre musik og støj fra disse steder, hvis vinden er i den "forkerte" retning eller hvis der er vindstille.

Læs mere om Sole Residence - Faro/Citai

Lejligheder med egen terrasse eller veranda

Hver lejlighed råder over egen parkeringsplads og er udstyret med vaskemaskine samt fjernsyn - aircondition kan fås mod betaling af tillæg men kun i toværelseslejligheder. Lejlighederne på første sal råder over terrasse med havemøbler, imens dem i stueetagen har privat møbleret veranda, hvorfra man går direkte ud i haven.

Lejlighederne på Sole Residence - Faro/Citai

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Sole Residence - Faro/Citai

Læs personlige anmeldelser af Sole Residence - Faro/Citai som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Sole Residence - Faro/Citai. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 8 anmeldelser fra Sole Residence - Faro/Citai

OK - og så alligevel ikke

Pæn og ren feriebolig.
God service fra nøgleudleverings personalet.
Strømmen gik tit - man kunne ikke bruge 2 elektriske artikler samtidig
Stor mangel på udstyr i boligen, bl.a. var der ikke noget skærebræt, og mange af gryderne, pander, køkkengrej m.m. var i så dårlig stand at det nærmest faldt fra hinanden.
Boligen ligger blandt fastboende, hvilket ikke er så smart, da feriegæster ikke nødvendigvis går tidligt i seng, men sidder længe oppe og hygger på terrassen.
Der burde være spande/bøtter eller i det mindste poser, til alt det affald, der skal sorteres.

Læs mere

Fremragende bolig!

Havde børn og 5 børnebørn med en uge i San Teodoro. Det som er rigtigt godt, er, at det er tæt på både strand og forskellige restauranter som var lidt af et krav, når den yngste er 5 måneder! Man bliver virkelig godt behandlet, når man har små børn med på restauranterne. De to større lejligheder var store og veludstyrede, den mindre var en smule mørk, men helt ok.

Læs mere

God lejlighed med god beliggenhed

Dejlig lejlighed på 1.sal med skyggefuld altan, tæt på stand og på byens restauranter. Alt fungerede som det skulle. Stranden dog meget besøgt fra tidlig morgen til sent aften.

Læs mere

Behageligt overrasket.

Venlig velkomst fra Nicole

Læs mere

Dejlig Ferie

Vi synes at det har været vidunderligt! Tæt på strand, centrum i San Teodoro, indkøb. Rolig område. Perfekt til børnefamilier.

Læs mere

Bedømmelse af Sole Residence - Faro/Citai

Læs mere
 
search map