Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Residence Oasi

Standard-lejligheder Standard-lejligheder Standard-lejligheder Standard-lejligheder Standard-lejligheder Standard-lejligheder VIP-lejligheder med havudsigt VIP-lejligheder VIP-lejligheder VIP-lejligheder VIP-lejligheder VIP-lejligheder VIP-lejligheder VIP-lejligheder
 
Residence Oasi er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Oasi er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Oasi ligger mellem San Teodoro centrum (400 meter) og La Cinta-stranden. Nyopførte lave og små huse omgivet af velholdte og store haver.

Tæt på indkøb og spisesteder

På stedet findes der parkeringsplads, og i byens centrum finder du adskillige indkøbsmuligheder, restauranter, pizzeria, apotek, diskotek, etc. Desuden er der hesteridning, tennis og dykkercenter.

Læs mere om Residence Oasi

Lejligheder med balkon eller terrasse

De 80 lejligheder ligger enten i stueetagen eller på første sal og er alle velmøblerede og råder over mindre terrasse eller balkon med havemøbler. VIP lejlighederne ligger i to nybyggede blokke: de er større og har egen indgang, fjernsyn og vaskemaskine.

Læs om lejlighederne på Residence Oasi

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Oasi

Læs personlige anmeldelser af Residence Oasi som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Oasi. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Residence Oasi

Meget god beliggenhed og et rigtig godt hus.

San Teodoro, en meget hyggelig landsby, der har alle de strande, fine torve, hvor der afholdes markeder med optrædener.
torsdage til søndage. Hyggelige restauranter og pubber.
Tæt på lufthavnen, omkring 2 mil, hvilket er rart, når du er træt efter turen.
Huset var virkelig fint to toiletter med brus og vaskemaskine kanon godt og gårdhave med græsplæne.

Læs mere

Hyggeligt sted i skønne omgivelser

Vores familie på fire havde 14 dejlige dage på Residence Oasi, San Teodoro. Hyggelig, rummelig og ren lejlighed, pragtfuld have. Laura, værtinden talte godt engelsk og var utrolig venlig og hjælpsom. Lejlighederne var dårligt isolerede, så vi hørte godt naboerne på 1. sal flytte rundt på stole etc. Der var også en del trafik på vejen lige udenfor lejlighedskomplekset.
Vi anbefaler at leje bil, da de fleste gode badestrande ligger nogle km. nord for byen, og den offentlige transport er begrænset

Læs mere

Flot havudsigt

Vi ankom tidligere end beregnet, men personalet på stedet var serviceminded og sørgede for at vi fik lejligheden to timer tidligere.
Lejligheden levede op til vores forventninger og opfyldte vores krav. En enkel lejlighed med to sovevær. opholdsrum, bad og balkon med havudsigt. Vaskemaskine, køleskab og køkkenhjørne med det mest nødvendige til madlavning
Kan absolut anbefale Residence Oasi

Læs mere

Bedømmelse af Residence Oasi

San Teodoro var virkelig god, venligt personale. Vi fik lov at holde huset hele dagen lørdag, fordi flyget gik om aftenen. Dejlige omgivelser og ganske tæt på en dejlig strand. Køkkenet er desværre dårligt udstyret, men måske det er standard i Italien. God forretning og restauranter i nærheden. Vi kan godt forestille os at komme tilbage til San Teodoro og Oasis Vacance

Læs mere

Torben og familie fra Silkeborg boede på Residence Oasis i San Teodoro fra d. 7. til d. 14. juli 2007.

Oasis i San Teodoro var ikke noget særligt. Jeg var glad for, at vi havde valgt VIP standard, der bestemt ikke var noget glamourøst. 5 glas (model Arfmann eller Nutella) til 5 personer i en 6 personers lejlighed er ikke noget at prale af. Tænkt at opholde sig i det land i verden, der producerer mest vin, og så bo i en lejlighed uden vinglas. Lejligheden lå ud til en ret befærdet vej, hvilket ikke fremgik af In-italias beskrivelse. Området i øvrigt var fint, også til en familie som vores med tre mindre børn. Strandene er super, og det må anbefales, at man straks går ind på byens turistkontor og henter en brochure, der beskriver 10 virkeligt gode strande i omegnen.

Sardinien var en fin oplevelse. Man bør dog leje bil, så man kan komme rundt. Langt hovedparten af øens turister er italienere. De vil have god mad, og det medfører et rimeligt højt kulinarisk niveau på restauranterne, også de mere turistede steder.

Læs mere

Christian og hans familie fra Hornslet boede på Residence Oasis i San Teodoro fra d. 7. til d. 21. juli 2007.

San Teodoro er en hyggelig by. Strandene omkring er helt utrolig smukke og børnevenlige. Det er de bedste strande, vi nogensinde har set, og vi har set mange. Stedet er perfekt for turister, som elsker badeferie. Nok vil vi sige at 14 dage i San Teodoro er for meget for os, som gerne vil have lidt kulturoplevelser med også. En anden gang vil vi splitte ferien op i 2 forskellige steder.

Vores lejlighed i Residence Oasis var okay, men beliggenheden af selve ferielejligheden var en skuffelse. Lejligheden var placeret direkte ud til en temmelig trafikeret vej. Vi havde valgt Residence Oasis, fordi vi fra billederne havde fået det indtryk, at det var et stille, roligt og grønt område. Desværre havde vi indbrud i vores lejlighed, mens lejligheden var aflåst. Vi var ude i 15 min.og fik frarøvet alle vores smykker og ure. Så eftersom man nemt og hurtigt kan bryde dørerne op i lejlighederne i Residence Oasis, ville det være fornuftigt, at udstyre lejlighederne med en bankboks eller lign. til opbevaring af værdier, pas ect. Indbruddet kastede naturligvis en skygge over ferien og gav en del utryghed, eftersom vi skulle blive boende i lejligheden i 10 dage efter indbruddet.

Håndklædepakkerne er for ringe. Håndklæderne minder mest om viskestykker.

Byen Alghero er klart et besøg værd. Byen byder på hygge, charme og kultur. Grotta Ispinigoli (Dorgali) som er en slags drypstenshule er også klart et besøg værd både for store og små.

Sardinien er helt klart en dejlig ø, som vi vil besøge igen.

Læs mere
 
search map