Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Residence Le Terrazze

 
Residence Le Terrazze er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Le Terrazze er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Club Le Terazze består af en gruppe lejligheder med udsigt over Cala d’Ambra.

Lejlighederne ligger ca. 300 meter fra havet og stranden, som kan nås via en sti. San Teodoros centrum, hvor alle slags butikker og faciliteter findes, ligger ca. 600 meter fra lejlighederne. Bemærk at der ligger et diskotek ca. 250 meter fra lejlighederne, og at der spilles musik udendørs til sent om natten fra slutningen af juni til den første uge i september (det går sent i gang, men slutter også meget sent), hvorfor vi anbefaler, at man tager ørepropper med.

Læs mere om Residence Le Terrazze

Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal og har alle møbleret veranda eller terrasse, hvorfra man har udsigt over havet og øen Tavolara. Lejlighederne er enkelt, funktionelt møblerede og har tv samt vaskemaskine.

Lejlighederne på Residence Le Terrazze

Toværelseslejlighed med 4 sengepladser

Lejlighederne er beliggende i stueetagen. De består af opholdsstue med sovesofa og køkkenhjørne, soveværelse med dobbeltseng, eget badeværelse og veranda med havemøbler. Lejlighederne er udstyret med tv og vaskemaskine.

Treværelseslejlighed med 6 sovepladser

Lejlighederne ligger på første sal med en fantastisk udsigt over havet og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, mindre soveværelse med køjeseng, badeværelse og veranda med havemøbler. Lejlighederne er udstyret med tv og vaskemaskine.

Skjul teksten
 
 
search map