Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Residence Citai

 
Residence Citai er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Citai er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Citai-bakken, ca. 600 meter fra bycentrum og 1500 meter fra den berømte strand La Cinta ligger Residence Citai. Den panoramiske beliggenhed gør stedet egnet for rejsende der ønsker at bo på afstand af byens forlystelser, men samtidigt gerne vil bo tæt på en livlig by.

En rask gåtur til spisesteder og indkøb

I selve San Teodoro findes der nemlig butikker og indkøbsmuligheder, supermarkeder, caféer og spisesteder. Der er også apotek, hæveautomat, læge og bådudlejning. Ved San Teodoro er der både offentlig og privat strand som lido'er, hvor man kan leje parasoller og liggestole mod betaling.

Du skal være opmærksom på, at der i sommersæsonen er en mindre oppustelig forlystelsespark for børn ca. 600 meter fra stedet som lukker til midnat, og så er der et par diskoteker i en afstand af 2-3 km. Vi kan ikke garantere, at du ikke vil kunne høre musik og støj fra disse steder, hvis vinden er i den "forkerte" retning eller hvis der er vindstille.

Læs mere om Residence Citai

Lejlighederne
Lejlighederne er rummelige og pænt indrettede. De ejes alle af private og er derfor ret forskellige indvendigt. De råder alle over fjernsyn og vaskemaskine, og ligger enten i stueetagen eller på første sal. Til hver lejlighed hører en parkeringsplads. Små (og gerne velopdragne) kæledyr er tilladt mod betaling af tillæg.

Lejlighederne på Residence Citai

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Citai

Læs personlige anmeldelser af Residence Citai som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Citai. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 7 anmeldelser fra Residence Citai

Dejlig lejlighed med flotte udsigter

Fred og ro med dejlige udsigter over havet og øerne.

Personalet på kontoret Mare & Terra var meget søde og hjælpsomme, ikke mindst den tyske dame.

Læs mere

Bekvemt, samt lejlighed med en god placering for en familie

Vi nød vores ophold på Residence Cetai. Lejligheden var fin, meget ren og havde alt vi havde brug for samt et veludstyret køkken, tv og sovesofa i stuen. Lejligheden var pænt indrettet samt møbleret og komfortabel for vores ophold. Terrassen var god, det lokale område var dejligt stille og tæt på en lille by, som man nemt kunne gå til. Der var en anelse langt til fods til La Cinta strand, men vi havde taget vores bil med færgen fra fastlandet, da vi havde to børn med. Den eneste reele bagside var, at der ikke fandtes WiFi, selvom der stod, at der skulle være dét. Personalet fra det lokale bureau var meget hjælpsomme, og vi fik lov til at benytte internettet på deres kontor, men jeg synes dog, at dette bør stå mere tydeligt på In-Italias hjememside. Alt i alt, havde vi en skøn ferie og vi elskede San Teodoro.

Læs mere

fantastisk ophold

Dejlig lejlighed med fantastisk altan/terrasse,hvor man nærmest opholder sig hele tiden. Udsigten derfra var alle pengene værd. Alt var pænt og rent. Ikke så meget plads i køkkenet.

Læs mere

Roligt med stor altan.

Vi boede tre forskellige steder på øen i løbet af ugen vi var der. Første sted var Residence Citai 3 nætter. En stor lejlighed med vidunderlig udsigt. Rolige omgivelser. Nabokatten kom på besøge hver dag. Vi længtes tilbage resten af ugen. Kvinden, der passede lejligheden var meget rar. Godt køkkenudstyr, rent og nydeligt.

Læs mere

God beliggenhed og fantastisk udsigt.

God beliggenhed og fantastisk udsigt. Vi havde 5 dejlige dage i lejligheden. Vi kunne godt have brugt nogle liggestole/solsenge. Vi sagnede ligeledes noget aircondition i soveværelserne.

Læs mere

Et godt sted for en lille familie på 3-4 personer

Vi havde en god uge i San Teodoro, vejret var ikke så godt og det var koldt, men beliggenheden og lejligheden var fin og i god stand

Læs mere
 
search map