Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Residence Citai

 
Residence Citai er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Citai er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

På Citai-bakken, ca. 600 meter fra bycentrum og 1500 meter fra den berømte strand La Cinta ligger Residence Citai. Den panoramiske beliggenhed gør stedet egnet for rejsende der ønsker at bo på afstand af byens forlystelser, men samtidigt gerne vil bo tæt på en livlig by.

En rask gåtur til spisesteder og indkøb

I selve San Teodoro findes der nemlig butikker og indkøbsmuligheder, supermarkeder, caféer og spisesteder. Der er også apotek, hæveautomat, læge og bådudlejning. Ved San Teodoro er der både offentlig og privat strand som lido'er, hvor man kan leje parasoller og liggestole mod betaling.

Du skal være opmærksom på, at der i sommersæsonen er en mindre oppustelig forlystelsespark for børn ca. 600 meter fra stedet som lukker til midnat, og så er der et par diskoteker i en afstand af 2-3 km. Vi kan ikke garantere, at du ikke vil kunne høre musik og støj fra disse steder, hvis vinden er i den "forkerte" retning eller hvis der er vindstille.

Læs mere om Residence Citai

Lejlighederne
Lejlighederne er rummelige og pænt indrettede. De ejes alle af private og er derfor ret forskellige indvendigt. De råder alle over fjernsyn og vaskemaskine, og ligger enten i stueetagen eller på første sal. Til hver lejlighed hører en parkeringsplads. Små (og gerne velopdragne) kæledyr er tilladt mod betaling af tillæg.

Lejlighederne på Residence Citai

Toværelseslejlighed med 2/4 sovepladser

Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser.

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser

Lejlighederne ligger enten i stueetagen eller på første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og dobbelt sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.

Skjul teksten
 
 

Lignende boliger

Casa Tanca della Torre

Isola Rossa, Sardinien

Villa Vannina

Isola Rossa, Sardinien

Grande Baia Hotel Resort

San Teodoro, Sardinien

Nyheder fra In-Italia's
BLOG
Her kan du blive inspireret til din ferie i Italien

Populært på Sardinien

search map