Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Residence Ambra

 
Residence Ambra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Ambra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Ambra ligger kun ca. 800 meter fra San Teodoros livlige (især i sommermånederne) bycentrum. I byen finder du et utal af indkøbs- og shoppingsmuligheder samt spisesteder til enhver smag og lomme.

Fælles faciliteter og lejligheder

Ved Residence Ambra er der fælles parkeringsplads samt en fin have. Lejlighederne er rummelige og pæne og de råder alle over fjernsyn og vaskemaskinen. Lejlighederne på første sal har udgang til en bred terrasse med bord og stole imens lejlighederne i stueetage har udgang til en møbleret veranda og derfra til haven.

Læs mere om Residence Ambra

Lejlighederne på Residence Ambra

Lejlighed m. 1 soveværelse

Lejlighederne ligger i stueetage el. første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Møbleret balkon eller have.

Lejlighed m. 2 soveværelser

Lejlighederne ligger i stueetage el. første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.Møbleret balkon eller have.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Ambra

Læs personlige anmeldelser af Residence Ambra som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Ambra. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Residence Ambra

Fin familielejlighed med kort afstand til lækker strand og hyggelig by

Fin familielejlighed med kort afstand til lækker strand og hyggelig by. Lejligheden ligger i et lukket og sikkert område med en del ferieboligere men dejligt og roligt. Lejligheden indeholder alt man har brug for på en ferie og en dejlig stor terrasse med bord og stole.
Lejligheden ligger dog i udkanten af byen så man skal beregne ca 20-30 min gang før man når centrum. tilgengæld ligger den ret tæt på skøn strand - også i gå afstand.

Lejligheden er rigtig fin til en lille familie som ikke altid skal ud at spise om aftenen men passer ligeledes til unge par som hurtigt at komme til byen på 5 min på cykel.
Vi valgte at leje cykler, som man kan flere steder i byen, så man hurtigt at komme ind til byen om aftenen eller hurtigt til stranden uden bil da de fleste strande kræver parkeringsafgift ( 2 euro i timen)

Læs mere

Dejlig lejlighed tæt på La Cinta

God størrelse lejlighed med et soveværelse og et ekstra værelse med to senge. Terrasse med havemøbler og en lille baghave samt forhave. Udsigt over bjergene og 300 m. fra havet. Lille købmand meget tæt på og gåafstand fra centrum af San Teodoro.

Læs mere

AMBRA

VÆRTINDEN VAR GOD OG GRUNDIG. HUSET VAR LIDT SPARTANSK UDSTYRET. FOR EKSEMPEL INGEN TOILETPAPIR SERVICE INTET OPVASKEMIDEL KLUDE ETC. SMÅ DÅRLIGE PANDER

Læs mere

Bedømmelse af Residence Ambra

vi har fået en venlig og meget fin service fra start til slut. Vi har mødt en meget udstrakt hjælpsomhed. Det gik fint med at tage bussen.

Læs mere

Familie med store børn

God beliggenhed med gåafstand til strand, købmand, restauranter og bycentrum (lidt langt at gå for små børn) Det som var meget forstyrrende for det ene soveværelse med dobbeltseng var affaldscontainerne på den anden side af gaden. De tømmes kl. 05 og 07 hver morgen og der var tilmed meget støj fra disse, da folk smed flasker i dem hele døgnet. Lidt slidte lejligheder. Meget tæt til dem der bor ved siden af dig.
Selve stedet i San Teodoro var meget godt. Hyggeligt centrum, fine strande venlige folk.

Læs mere
 
search map