Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Residence Ambra

 
Residence Ambra er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Ambra er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Ambra ligger kun ca. 800 meter fra San Teodoros livlige (især i sommermånederne) bycentrum. I byen finder du et utal af indkøbs- og shoppingsmuligheder samt spisesteder til enhver smag og lomme.

Fælles faciliteter og lejligheder

Ved Residence Ambra er der fælles parkeringsplads samt en fin have. Lejlighederne er rummelige og pæne og de råder alle over fjernsyn og vaskemaskinen. Lejlighederne på første sal har udgang til en bred terrasse med bord og stole imens lejlighederne i stueetage har udgang til en møbleret veranda og derfra til haven.

Læs mere om Residence Ambra

Lejlighederne på Residence Ambra

Lejlighed m. 1 soveværelse

Lejlighederne ligger i stueetage el. første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng og badeværelse med toilet og bruser. Møbleret balkon eller have.

Lejlighed m. 2 soveværelser

Lejlighederne ligger i stueetage el. første sal og består af opholdsstue med køkkenhjørne og sovesofa (bedst til børn under 12 år), soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med to enkeltsenge og badeværelse med toilet og bruser.Møbleret balkon eller have.

Skjul teksten
 
 
search map