Hotel i San Teodoro på Sardinien

Paradise Resort

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med en beliggenhed tæt på havet, privat strand, fint poolområde med i alt tre pools, hvoraf en er til de yngste gæster og egen a la carte-restaurant, er Paradise Resort Hotel et skønt feriested. Her kan du nemlig tilbringe en dejlig afslappende ferie og tage dagen, som den kommer fyldt med skønne stunder med sol og bad. Du både spiser godt og får god service i den tilhørende restaurant. Aperitiffen eller digestiven kan du byde under den åbne himmel.

Du har masser at tage dig til - hvis du har lyst


Sardinien er det perfekte valg, når det handler om sol og bad, og der er utroligt mange fantastiske strande at udforske. Havet her er som en enorm pool med fri udsigt gennem det klare vand ned til bunden, så det er et paradis for dig, der elsker at snorkle eller dykke. Du kan bevæge dig rundt mellem klippeskærene, slappe af på soldæk og blive og nyde tilværelsen ved en af kystens naturlige "pools", hvor du ofte har det stort set for dig selv. Eftersom her er mange strande, kan du udøve mange former for strand- og vandsport.

På Paradise Resort Hotel kan du også spille tennis, volleyball og fodbold. Er du mere til golf, kan du tage til en af de nærliggende baner: Golf Club Pevero eller Golf Club Puntaldia. Til bugten og stranden Lu Impostu, hvor du kan leje en strandplads, er der kun 700 meter. Bor du i juniorsuite indgår strandservice med 1 parasol og 2 liggestole. Du kan gå dertil, men der er også mulighed for at hoppe på en af hotellets shuttlebusser.
Til de yngste gæster er der "Kids Club" for børn mellem 4 og 12 år, hvor man finder på lege og forskellige begivenheder (på italiensk og engelsk).

Du bor ved en smuk bugt og stranden Lu Impostu, som er den nærmeste, kun ca. 700 meter væk. Her du kan leje en strandplads. Det er inden for gangafstand, gennem naturområdet og er en rigtig dejligt gåtur, specielt ved solopgang eller nedgang. Strandservice, hvis det ønskes, betales på stedet.

Læs mere om Paradise Resort

h3>Du befinder dig tæt på Olbia


Paradise Resort ligger syd for Olbia, ca. 30 min. med bil, og lige ud til en fin kyststrækning med øerne Isola Taverna og Isola Molara meget tæt på. Den strategiske beliggenhed gør, at du har flere fine strande at vælge imellem i dit nærområde. San Teodoro, som ligger ca. 7 km væk, er det nærmeste sted, hvor du finder bank, post, apotek, restauranter og fødevareforretninger. Ønsker du et større udvalg, kan du tage til Olbia, som ligger ca. 24 km væk. Der kan du finde alt mellem himmel og jord. Flere herlige udflugtsmål, du ikke bør gå glip af, er eksempelvis Porto Cervo, Santa Teresa in Gallura, Isola Santo Stefano, Alghero, Grotta del Blu Marino, Bosa og Stintino - for bare at nævne nogle stykker.

Du har alle bekvemmeligheder


Foruden alle aktiviteterne og privat strand har du flere bekvemmeligheder på hotellet. Her er en bar, som kan forsyne dig med gode drinks og cocktails, som du kan nyde ude på terrassen. Her er også to restauranter, hovedrestauranten, der holder åbent hele sæsonen, både til morgenmad, frokost og middag, og Piccola Cucina som er åbent i juli og august, byder også for gæster uden for hotellet velkommen.
Du spiser rigtigt godt på Paradise Resort, men hvis du vil udforske lidt kan du afprøve nogle af de nærliggende restauranter i området eller tage til Olbia, hvor udbuddet er meget større.

Værelse med balkon eller terrasse


Der er i alt 111 værelser på hotellet, lyse, farverige og indrettet i traditionel stil.

Værelserne er lyse, farveglade og komfortabelt indrettede i en traditionel stil. Faciliteterne er: Aircondition, tv, minibar, pengeboks, telefon og hårtørrer. Du har en møbleret balkon eller terrasse med udsigt over haven. Wi-Fi har du adgang til i fællesrummene.

Læs om værelserne på Paradise Resort

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map