Hotel i San Teodoro på Sardinien

Paradise Resort

Pris fra pr. pers.
Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Med en beliggenhed tæt på havet, privat strand, fint poolområde med i alt tre pools, hvoraf en er til de yngste gæster, og egen a la carte-restaurant, er Paradise Resort et skønt feriested. Her kan du nemlig tilbringe en dejligt afslappende ferie og tage dagen, som den kommer, fyldt med skønne stunder med sol og bad.

Du har masser at tage dig til - hvis du har lyst

Sardinien er det perfekte valg, når det handler om sol og bad, og der er utroligt mange fantastiske strande at udforske. Havet her er som en enorm pool, men fri udsigt gennem det klare vand ned til bunden, så det er et paradis for dig, der elsker at snorkle eller dykke. Du kan bevæge dig rundt mellem klippeskærene, slappe af på soldæk og blive og nyde tilværelsen ved en af kystens naturlige "pools", hvor du ofte har det stort set for dig selv. Eftersom her er mange strande, kan du udøve mange former for strand- og vandsport. På Paradise Resort kan du også spille tennis, volleyball og fodbold. Er du mere til golf, kan du tage til en af de nærliggende baner: Golf Club Pevero eller Golf Club Puntaldia. Til bugten og stranden Lu Impostu, hvor du kan leje en strandplads, er der kun 700 meter. Bor du i juniorsuiten, indgår strandservice med 1 parasol og 2 liggestole. Du kan gå dertil, men der er også mulighed for at hoppe på en af hotellets shuttlebusser.

Du har alle bekvemmeligheder

Foruden alle aktiviteterne og privat strand, har du flere bekvemmeligheder på hotellet. Her er en bar, som kan forsyne dig med gode drinks og cocktails, som du kan nyde ude på terrassen. Her er også to restauranter, hovedrestauranten, som holder åbent hele sæsonen, både til morgenmad, frokost og middag og Piccola Cucina, som er åbent i juli og august, også for gæster uden for hotellet.

Til de yngste gæster er der "Kids Club" for børn mellem 4 og 12 år, hvor man finder på lege og forskellige begivenheder (på italiensk og engelsk).

Du befinder dig tæt på Olbia

Paradise Resort ligger syd for Olbia, ca. 30 min. med bil, og lige ud til en fin kyststrækning med øerne Isola Taverna og Isola Molara meget tæt på. Den strategiske beliggenhed gør, at du har flere fine strande at vælge imellem i dit nærområde. San Teodoro, som ligger ca. 7 km. væk, er det nærmeste sted, hvor du finder bank, post, apotek, restauranter og fødevareforretninger. Ønsker du et større udvalg, kan du tage til Olbia, som ligger ca. 24 km. væk. Der kan du finde alt mellem himmel og jord. Flere herlige udflugtsmål, du ikke bør gå glip af, er eksempelvis Porto Cervo, Santa Teresa in Gallura, Isola Santo Stefano, Alghero, Grotta del Blu Marino, Bosa og Stintino - for bare at nævne nogle stykker.

Værelse med balkon eller terrasse

Der er i alt 111 værelser på hotellet, lyse, farverige og indrettet i traditionel stil. Vi kan tilbyde dig de værelsestyper, som hedder Comfort og Juniorsuite.

Faciliteterne er: Aircondition, tv, minibar, pengeboks, telefon og hårtørrer. Du har en møbleret balkon eller terrasse med udsigt over haven. Wi-Fi har du adgang til i fællesrummene.

Læs mere om Paradise Resort

Værelserne på Paradise Resort

Dobbeltværelse (superior) m. balkon/terrasse og haveudsigt

Værelserne er på ca. 21-29 m², og har enten balkon eller terrasse udstyret med 1 bord og 2 stole. Her er plads til 2 personer med mulighed for en ekstra barneseng. Udsigt over haven.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Kun billeje
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Lignende boliger

Grande Baia Hotel Resort

San Teodoro, Sardinien

Hotel Airone

Baja Sardinia, Sardinien

Il Colonna Hotel Country & Sporting

Porto Cervo, Sardinien

Anbefalinger til dig

Populært på Sardinien

search map