Feriebolig i San Teodoro på Sardinien

Le Canne

 
Le Canne er ikke tilgængelig i øjeblikket
Le Canne er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Teodoro og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Le Canne ligger i udkanten af San Teodoro og består af flere forskellige bygninger fordelt på et ret stort område i nærheden af den berømte strand La Cinta, som ligger mellem 300 og 800 meter fra lejlighederne (alt efter hvor man kommer til at bo).

En rask gåtur til spisesteder og indkøb

I San Teodoros centrum, som ligger ca. 700 meter herfra, findes et utal af caféer, isbarer og spisesteder. Her finder du også indkøbsmuligheder og alle de fornødenheder som bank, apotek, osv. På stranden er der mulighed for at leje parasoller, dækstole og liggestole.

Læs mere om Le Canne

Lejligheder med enten terrasse eller veranda

Lejlighederne er enkelt indrettede og ligger enten i stueetage eller på første sal. Pakeringsplads ligger lige ved husene. Vi har valgt udelukkende at formidle de lejligheder, der råder over veranda eller overdækket terrasse med bord og stole.

Læs om lejlighederne på Le Canne

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Le Canne

Læs personlige anmeldelser af Le Canne som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Le Canne. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Se alle 5 anmeldelser fra Le Canne

Bedømmelse af Le Canne

Meget rummeligt og lys lejlighed. Vores havde et veludstyret køkken. God beliggenhed lige ved stranden, lidt længere til butikker. Vidunderligt med en indelukket have.
Vi savnede virkeligt AC! Det eneste, men desværre store, minus.
San Teodoro var en vældig charmerende by som havde alt som man har brug for. Meget hygglig, men mange mennesker.

Læs mere

Meget god beliggenhed!

Meget god beliggenhed, omkring 10 minutters gang til den smukke strand, fantastisk udsigt hele vejen rundt.
Huset er ganske fint, men det er ret praktisk for 4 personer. Det har to små haver, for og bag, hvilket er godt for familier med børn. 2 dejlige legepladser i nabolaget.
Den svageste side af lejligheden er ganske gammelt udstyr (f.eks. sovesofa ikke særlig komfortable) og mangel på mange udstyr i køkkenet (f.eks. Ikke nok bestik, ingen kedel, ingen moppe til at rengøre gulvet). Og meget tyndt glas i døren - vi blev faktureret for at ødelægge et af dem på grund af træk, som ikke var udelukkende vores skyld.
Ingen internet i huset (kun tilgængelig på agenturet ca. 15 minutters gang). Trods dette var det en meget dejlig ferie. Jeg vil især anbefale det til folk med en bil, der kan medbringe de mest nødvendige ting.

Læs mere

Bedømmelse af Le Canne

Lejligheden oversteg vores forventninger! Meget ren og pæn, smagfuldt indrettede og veludstyrede køkken. Gårdhave både foran og bag med havemøbler og grill. Privat parkering og vaskemaskine var et plus. Den eneste ulempe er, at det bliver meget varmt om natten uden AC eller ventilator.

Læs mere

Bedømmelse af Le Canne

Læs mere

Bedømmelse af Le Canne

Læs mere
 
search map