Hotel på San Pietro Ø (Carloforte) på Sardinien

Hotel Riviera

Superiorværelse Junior Suite Superiorværelse
 
Hotel Riviera er ikke tilgængelig i øjeblikket
Hotel Riviera er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Pietro Ø (Carloforte) og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dette elegante firestjernede hotel er beliggende på øen San Pietro blot 300 meter fra lejet, hvor færgerne fra Sardinien lægger til. Her bor man midt i den billedskønne by Carloforte, der af historiske årsager fremstår i en primært genovesisk stil trods sin beliggenhed kun 90 minutter fra Cagliaris lufthavn.

Er man kommet til Carloforte for at slappe af i romantiske omgivelser under sin bryllupsrejse eller som en del af den årlige sommerferie, så kan man i forbindelse med et ophold på Hotel Riviera nyde godt af al den gode mad fra havet (og jorden) på byens mange restauranter og lade sig fortrylle af det azurblå havs mange muligheder for udfoldelse.

Læs mere om Hotel Riviera

Øen er nemlig et oplagt udgangspunkt for dykkerentusiaster, ligesom man kan få arrangeret bådudflugter. Er du ikke den store vandhund er det måske mere i din ånd at leje en scooter og køre øen rundt. Forhør dig på stedet for yderligere detaljer.

Hotellet er moderne og elegant indrettet i klare farver blandet med hvide detaljer for at skabe kontrast og lys. Ud over reception og Internet point i hallen råder hotellet over en stor gratis parkeringsplads, og så er her morgenmadssal, hvor morgenmaden serveres som buffet. Om sommeren kan man nyde de lune himmelstrøg fra hotellets store terrasse, hvorfra der er udsigt til omgivelserne og havnen i Carloforte. På terrassen kan man slappe af og nyde ferien akkompagneret af en kølig drink eller en opkvikkende kaffe fra baren.

Her er 43 rummelige dobbeltværelser ligeledes holdt i klare farver og hvide nuancer. Alle værelserne har aircondition, der er desuden satellit fjernsyn med lcd-skærm, værdiboks, minibar samt mulighed for at benytte hotellets roomservice. Badeværelserne er smukt udførte med toilet, bruse- eller karbad og hårtørrer. Deluxe- og junior suite-værelserne har alle udsigt over havnen og havet. Pris på junior suiterne inkluderer endvidere alkoholfrie drikkevarer i minibar.

Skjul teksten
 
 
search map