Feriebolig i San Pantaleo på Sardinien

Residence Rocce Sarde

 
Residence Rocce Sarde er ikke tilgængelig i øjeblikket
Residence Rocce Sarde er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Pantaleo og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Residence Rocce Sarde ligger på et bjerg, omgivet af middelhavsnatur, ca. 1 km. fra hotellet af samme navn, og med en fantastisk udsigt over Golfo di Cugnana og Porto Rotondo. Til brug for gæsterne er der en herlig pool med panoramisk udsigt over granitklipper og krystalklart vand. Stedets rolige beliggenhed, tæt på den mondæne Costa Smeralda, gør det ideelt for de der ønsker en afslappende ferie, i dejlige naturomgivelser.

Ferieboligen ligger ca. 1,5 km. fra San Pantaleo og ca. 20 km. fra Porto Cervo og Olbia. Vi anbefaler at man ankommer til stedet i bil. Stedets gæster kan anvende hotellets faciliteter og naturligvis deltage i underholdning og andre aktiviteter, arrangeret af hotellet. Hotellets faciliteter består af pool (10 x 20 meter), beliggende mellem klipperne, og åben fra maj til oktober. Mod bestilling og ekstra betaling er det muligt at deltage i udflugter til baglandet eller til Maddalena og Costa Smeralda. Det er også muligt at tage private tennistimer eller yogatimer med professionel lærer, at tage på trekkingtur til San Pantaleo og til strandene på Portisco og Rena Bianca. Der er Meditationsundervisning, wellnesscenter, massage og vandaerobics. For de mindre er der bordtennis og bordfodbold. Små husdyr accepteres.

Læs mere om Residence Rocce Sarde

Treværelseslejlighed med 4/6 sovepladser:
- Der er 10 treværelseslejligheder som alle indeholder entré, opholdsstue, tekøkken, to soveværelser, to badeværelser med bruser og rummelig veranda eller terrasse med havudsigt. Lejlighederne er udstyrede med kogeplade, mikrobølgeovn, køleskab, satellit-TV, hårtørrer samt aircondition.

Skjul teksten
 
 

Gæstebedømmelser af Residence Rocce Sarde

Læs personlige anmeldelser af Residence Rocce Sarde som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af ferieboligen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Residence Rocce Sarde. Foruden vurdering af selve ferieboligen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Bedømmelse af Residence Rocce Sarde

Læs mere

Bedømmelse af Residence Rocce Sarde

Læs mere
 
search map