Hotel i San Pantaleo på Sardinien

Papillo Resort Borgo Antico

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Hotellet er meget populært på grund af det venlige personale, sin beskedne størrelse med kun 25 værelser og den afslappede stemning. At du desuden har alle byens tilbud lige uden for døren, er et ekstra plus.

En af øens fineste byer

Hotellet ligger ca. 7 km fra den dejlige lille strand Spiaggia di Rena Bianca, som får for at være en af de smukkeste på øen. Her finder du hvidt sand og krystalklart vand. Hotellet har en shuttlebus, som uden betaling fragter dig frem og tilbage på bestemte tider. Nede på stranden kan du leje solsenge og parasoller, og der er mulighed for forskellige former for vandsport.

At besøge Sardiniens helt fantastiske strande er et must, men skulle du have lyst til at slappe af en enkelt dag, kan du altid slå dig ned ved poolen. Hotellets pool er ikke stor, men du kan benytte solsengene og poolen har også en afdeling med hydromassage. På hotellet er der også en morgenmadssal, bar og restaurant, så du behøver ikke at bevæge dig uden for området for at få noget godt at drikke eller en bid mad i maven, når sulten melder sig.

Læs mere om Papillo Resort Borgo Antico

Husk at besøge markedet

San Pantaleo er en lille by fra 1800-tallet, som ligger fint oppe på en høj, og som blot har ca. 1000 indbyggere. På trods af sin beskedne størrelse er der flere restauranter, madbutikker, apotek, bank, posthus, barer, benzintank og et par småbutikker. Du bor som sagt centralt og har byens begrænsede udbud inden for kort afstand. Dette indebærer, at du kan spise ude og samtidig ikke have langt hjem. I løbet af sommerhalvåret plejer der er at være marked i byen, og de lokale kommer både fra nær og fjern. Markedet afholdes normalt om tordagen (morgen og formiddag) men spørg i receptionen, så får du alle de detaljer du har brug for.

Et godt udgangspunkt

Da du bor på den nordlige del af øen, er der flere gode udflugtsmål inden for behagelig køreafstand. Du kan køre en tur til kysten, hvor du har Golfo Aranci, Porto Rotondo og Porto Cervo, som ligger ca. 14 km væk. Til Olbia er der der ca. 20 km, og til Santa Teresa in Gallura, hvorfra du kan tage båden til Korsika, er der ca. 40 km.

Fine værelser med balkon eller terrasse

Der er som nævnt kun 25 værelser på hotellet, 21 standardværelser, 2 familierum og 2 suiter med hems. De har alle aircondition, værdiboks, minibar, gratis wi-fi, telefon, LCD-TV og badeværelse med bruser/badekar og hårtørrer.

Læs om værelserne på Papillo Resort Borgo Antico

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map