Anmeldelser af Hotel Arathena

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Hotel Arathena

Læs personlige anmeldelser af Hotel Arathena som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af hotellet er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Hotel Arathena. Foruden vurdering af selve hotellet kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2012
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen
Knud fra i Grønland boede på Hotel Arathena i San Pantaleo fra d. 29. september til d. 3. oktober 2011.

Turen gik fint..og vi er meget imponeret af Sardinien, og det er absolut ikke sidste gang vi tager hertil....hvad angår hotellet Arathena er vi måske knap så begejstret, det betragter vi sådan set som udmærket og hyggeligt,,,lidt mere komfort på værelset ville være at foretrække...bare et par bløde stole så man ikke kun havde sengen eller kurvemøblerne på den ellers meget fine terasse...
Næste gang vil vi nok tage en mindre lejlighed, det er rart nok at kan lave sig en kop kaffe eller anden let spiseligt en gang imellem

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2011
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Jan Høst fra Frederiksberg boede på Hotel Arathena i San Pantaleo fra d. 24. til d. 29. juli 2010.

Vi synes at byen og området er rigtig dejligt. Der var 3 dages fest i byen, så der var marked, liv og glade dage. Der er hyggeligt på vinbaren på pladsen ved kirken hvor hele byen samles til et lille glas inden aftensmaden. Hotellet ligger smukt med udsigt over dalen og alligevel tæt på vandet. Vi synes at værelset på hotellet var fint men vi spiste på hotellets restaurant første aften og det var vi bestemt ikke tilfredse med. Al fisken var stegt/grillet til "skosåler " så der spiste vi kun den ene aften. Alt var meget dyrt, det kostede f.eks 5 euro at låne et bade håndklæde til stranden. Men der er andre restauranter i byen og vi spiste flere gange på Ristorante Giagoni som ligger på hovedgaden og det var fantastisk dejligt, den kan varmt anbefales. Ligeledes fandt vi en restaurant, Gastronomia Belvedere, loc. Farina 07020 Porto Cervo med udsigt over havet. Ca.20 min. kørsel fra hotellet. Den må man bare besøge, de serverer f.eks helt frisk rå fisk på salat - her samles forretningsfolk og Italienere som kender stedet, det var bare den bedste restaurant vi fandt. Så vi har 14 rigtig dejlige dage på Sardinien.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2010
Antal rejsende 2 voksne
Navn
Andreas og Dorte fra København Ø boede på Hotel Arathena i San Pantaleo fra d. 6. til d. 9. juli 2009.

Vidunderlig lille bjergby. Gode muligheder for at gå en bjergtur. Cocktails på den lille plads inden maden er et must.

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juli 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode September 2009
Antal rejsende 2 voksne
Navn
 Anmeldelsen er skrevet på svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map