Hotel i San Pantaleo på Sardinien

Hotel Arathena

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Dette charmerende og komfortable hotel passer godt til dig, som vil bo roligt og skønt, og stadig tæt på alt det, Sardinien har at byde på. Du bor i udkanten af San Pantaleo med kun 5 minutters gåafstand fra byens lille centrum med restauranter og caféer.

Et hyggeligt indrettet hotel

Da hotellet blev bygget og efterfølgende skulle indrettes, tænkte man meget på gæsternes maksimale komfort, og man anvendte traditionelle naturmaterialer og lyse farver for at skabe skøn harmoni. Her kan du virkelig koble af og fornemme den specielle atmosfære, der hersker her på den dejlige ø. Hotellets konstruktion, cirkelformet og i forskellige niveauer, minder lidt om en lille by med små, søde huse, trapper, udendørs terrasser, blomster og oliventræer. Her er en hyggelig lobby med reception samt et større rum, hvor du finder en bar, bløde sofaer, lænestole og borde. Dagens første måltid kan du indtage både indendørs og på den udendørs terrasse, når vejret tillader det - og det gør det meget ofte.

Du bor på en god beliggenhed

Eftersom du bor lige i udkanten af San Pantaleo, som er en autentisk, lille by, er du kun i kort gåafstand fra byens behagelige restauranter. Til den kendte Costa Smeralda og Porto Cervo tager det ca. 15 min. med bil (14 km.) og du har flere af øens vidunderlige sandstrande inden for 20-30 min. bilkørsel. Får du lyst til mere puls og shopping, kan du begive dig mod syd til Olbia, som ligger kun 18 km. væk. Beliggeheden gør, at du har det meste inden for rækkevidde. Vel hjemme på hotellet igen, kan du begive dig op på 3. etage, hvor du finder solterrassen med liggestole og den lille pool.

Her er bekvemt

Hotellet har 35 værelser i forskellige kategorier, hvoraf vi kan tilbyde dig Superior. Fra værelserne, som alle skiller sig ud fra hinanden, har du udsigt over byen eller dalen, og nogle Superiorværelser har en lille dagligstue. De er alle udstyret med aircondition, satellit-tv, minibar, telefon, bad/bruser og W.C. samt hårtørrer.

Læs mere om Hotel Arathena

Læs om værelserne på Hotel Arathena

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 
search map