Kun ophold
Fly + ophold
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

San Pantaleo blev bygget omkring en lille kirke, som dannede et selvstændigt lille bysamfund, da den lokale præst blev udnævnt i 1895. Kirken blev opkaldt efter San Pantaleo, som den dag i dag stadig fejres hvert år fra d. 27. til d. 30. juli med folkloristiske fester og dans.

En perle af fred og ro

Om sommeren er byen mere livlig. Hver tirsdag holdes et gademarkedet med autentiske sjældenheder og mindre værdifuldt kunsthåndværk, som tiltrækker turister fra hele Costa Smeralda. I denne lille by finder du de mest basale fornødenheder som bank, apotek og posthuset samt få sengepladser på hotellerne, hvorfor byen er en perle af fred og ro tæt på den meget mere mondæne Costa Smeralda's lokaliteter. Faktisk var området indtil engang op i '60-erne helt glemt og overset. De kunstnere, der opdagede Sardinien ved et ophold i den nærliggende Porto Cervo, fandt her et mere autentisk opholdssted ved selv at bidrage med nogle forbedringer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Området

I de omkringliggende bjerge er der mulighed for udflugter på mountainbike eller hest, hvis man ikke vil køre i bil. Ud over den maleriske Costa Smeralda, hvor enhver bugt byder på krystalklart havvand og flotte strande er der også mulighed for at spille golf på den nærliggende Pevero golfbane.

Læs mere om San Pantaleo

Skjul teksten
 
 

Populært på Sardinien

search map