Villa i San Giovanni Sinis på Sardinien

Villa Rosmarino

 
Villa Rosmarino er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Rosmarino er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Giovanni Sinis og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Rosmarino ligger smukt og fredeligt på et udsigtssted på i det lille naturreservat på Capo San Marco. Byen med restaurant og indkøbsmuligheder ligger knap en kilometer fra huset.

Huset blev bygget i 70'erne, da kommunen havde planer om at skabe et boligkvarter i dette område. Da det siden blev til et naturreservat, var kun 4 huse bygget færdig, og de står der endnu. Alle husene bruges i dag som sommerhuse i den varme del af året.

Læs mere om Villa Rosmarino

For at komme til huset får man en særlig tilladelse, da kun gæsterne i dette hus og ejerne af de tre nærliggende andre huse har tilladelse til at køre i bil gennem reservatet. Grusvejen fra San Giovanni Sinis til selv huset er ikke særlig lang (ca. 1 km), men absolut smukt, da man kører på en lille tange med vandet på begge sider af vejen.

Huset er omgivet af en stor have, hvor der findes den for Middelhavsområdet typiske macchia såvel som nogle høje og skyggefulde pinjer. Husets store terrasse er det perfekte sted til at tilbringe afslappende timer med en bog i hånden og et glas vin ved siden af, nyde morgenmaden og måltiderne eller bare se ud over vandet og hele bugten. I haven finder du også grill og parkeringsplads.

Skjul teksten
 
 
search map