Villa i San Giovanni Sinis på Sardinien

Villa Pervinca

 
Villa Pervinca er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Pervinca er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til San Giovanni Sinis og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Pervinca ligger i et betagende og uspoleret område med en smuk kyststrækning der bugter og hæver sig flot langs havet. Området er domineret af den karakteristiske middelhavsmaki, med især vild rosmarin der afgiver sin behagelige duft.

Man har en dejlig udsigt fra villaens terrasse og opholdsstue og dette er bestemt en villa der henvender sig til dem der ønsker fred og ro, og flotte naturlige omgivelser. Her er det muligt at nyde tilværelsen med et godt glas vin og nogle dejlige lokale råvarer.

Læs mere om Villa Pervinca

Villa Pervinca ligger i omegnen af 200 meter fra Villa Rosmarino. Den nærmeste bar med få spisemuligheder ligger cirka 1½ kilometer her fra. For at gøre større indkøb skal man til San Giovanni Sinis, eller Cabras, cirka 10 minutters kørsel. Sandstrandene ligger cirka 1 kilometer fra villaen, men der er rig mulighed for at bade fra de nærliggende klipper især hvis man vil snorkle.

Udover de imponerende naturlige omgivelser findes der en arkæologisk park med romerske ruiner omtrent 1½ kilometer fra villaen. En smuk harmoni med den uspolerede natur. De eneste personer der har adgang i bil til området, hvor villaerne ligger er de personer der bor her, eller dem der lejer en bolig. For at komme til Villa Pervinca skal man køre ad en grusvej, hvis beskaffenhed kan diskuteres. Den er unægtelig smuk, men ujævnheder er uundgåelige og i Skandinavien vil nogle personer nok mene at der ikke er tale om en vej. Men ønsker man disse omgivelser må man være indstillet på vilkårene.

Villa 4 + 1 sovepladser:
- Villaen består af et stueplan med stort opholdsrum med spiseplads og nydelige træmøbler og en fin havudsigt gennem stuens store vindue, køkken med komfur, køle- og fryseskab, badeværelse med toilet og brus. En trappe med få trin fører op til villaens bagside, hvor der er placeret tre små soveværelser af hvilke det ene med bred sovesofa og de to andre med to enkelt senge hvert (i det ene af dem kan man samle dem til en dobbeltseng) samt et enkelt badeværelse med toilet og brus.

Skjul teksten
 
 
search map