Ferieboliger og hoteller i San Giovanni Sinis

 
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

San Giovanni Sinis ligger ved vejen, der fører ud på halvøen til ruinerne af Tharros - et af de mest fascinerende spor efter fønikernes tid på Sardinien. Fortsætter du endnu længere mod syd, kommer du til den smukke pynt Capo San Marco. 

I dag er det udover de interessante arkæologiske seværdigheder ved Tharros især de skønne strande, som tiltrækker ferierejsende til San Giovanni. Her på Sinis-halvøen kan du nyde fantastiske strande i rolige bugter med krystalklart vand, der giver gode muligheder for snorkling. I selve den lille landsby findes udover hoteller en bar og restauranter. Men trods turismens indtog er det dog lidt som om tiden har stået stille i byen, og man kan stadig se nogle af de små, traditionelle fiskerhuse. Den lille kirke fra midten af det sjette århundrede vidner om byens alder.

Kort over San Giovanni Sinis på Sardinien

Du kan danne dig et overblik over byen ved hjælp af kortet herunder (klik). Her kan du blandt andet se placeringen af de ferieboliger, vi tilbyder i området. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Bestil en feriebolig eller hotel i San Giovanni Sinis

Vælger du at holde ferie i San Giovanni Sinis, har du god mulighed for at kombinere badeferie med oplevelsesrige udflugter til de mange seværdigheder langs Sardiniens vestkyst. I søgemaskinen her hos In-Italia Rejser finder du et bredt udvalg af håndplukkede hoteller, ferielejligheder og villaer på Sardinien, som vi blandt andet har udvalgt for deres beliggenhed, der kan sikre dig en mindeværdig ferie.

Vil du søge efter feriebolig eller hotel i San Giovanni Sinis, behøver du blot angive dine ankomst- og afrejsedatoer i søgemaskinen øverst på siden for at få en oversigt over ledig indlogering i og omkring den lille by. 

Læs mere om San Giovanni Sinis

Skjul teksten
 
 
search map