Villa i Sa Rocca Tunda på Sardinien

Villa Mancini

 
Villa Mancini er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Mancini er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sa Rocca Tunda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Dejlig villa beliggende i ugenert sommerhusområde ved børnevenlig sandstrand.

Fra bagsiden af huset går man ad lille beplantet sti gennem haven direkte til standen. I haven findes terasse med havemøbler, parasol, grillområde og udendørsbruser. Til huset hører en topersoners kano og to mountainbikes som frit kan benyttes.

Læs mere om Villa Mancini

Treværelsesvilla med 4/5 sovepladser:
- Villaen indeholder en stor opholdsstue med køkkenhjørne, el-ovn, fire gasblus, køleskab og lille fryser (ingen opvaskemaskine). I midten af stuen findes stor, åben pejs. Møbleringen er en charmerende blanding af nyt og gammelt. Badeværelset findes i stueetagen med toilet samt både badekar og bruser. Ad en snoet trappe kommer man til første sal indeholdende et soveværelse med dobbeltseng og et mindre værelse med to seperate senge + evt. opredning (bedst til børn). Der er også toilet, håndvask og vaskemaskine på denne etage.

Der er privat parkering ved siden af den lille, flisebelagte forhave. Der er ca. 1.5 km ad grusvej til nærmeste indkøbsmuligheder i den lille by Mandriola.

Skjul teksten
 
 
search map