Villa i Sa Rocca Tunda på Sardinien

Villa Cantigos

 
Villa Cantigos er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Cantigos er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Sa Rocca Tunda og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Cantigos er et hyggeligt, lille sommerhus, der egner sig godt til en afslappet badeferie hvor indretningen af huset ikke har første prioritet, men det at sidde ude på verandaen og nyde havudsigten og et glas lokal vin tæller mest.

Huset er beliggende i et sommerhusområde lige ned til en dejlig, bred sandstrand. Kun adskilt af en lille offentlig sandsti. Der er ca. 2,5 km til nærmeste nødvendige indkøbsmuligheder i den lille landsby Mandriola.

Læs mere om Villa Cantigos

Toværelseshus med hems (4 sovepladser):
- Man ankommer til huset ad en ca. én km lang grusvej. På bagsiden af huset er en mindre have og terasse med stråtag. Herfra går man ind i husets lille opholdsstue indholdende pejs, spisebord og stole samt sofa. I forlængelse af opholdsstuen findes køkkenet med gasblus, el-ovn og microovn.

Brusebadeværelset er et kapitel for sig. Her skal man regne med at måtte tørre op efter hvert brusebad - med mindre man holder af et vådt toilet! I stueetagen finder man også soveværelset med dobbeltseng. Fra stuen fører en trappe op til hems med to sovepladser der er bedst til børn, da der er meget lavt til loftet.

Skjul teksten
 
 
search map