Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Mest populære byer og områder

Selvom Sardinien er den næststørste ø i Middelhavet, er den stadig gådefuld og uopdaget, med sin forrevne kystlinje og de hvide sandstrande, dramatiske granitklipper, og det overraskende bjergrige indre. Her finder du luksuriøse resorts og stille, middelalderlige landsbyer, borgruiner og gamle kirker, side om side med moderne hoteller og små lejlighedskomplekser. Men selv om erobrere fra alle retninger - fønikere, romere, katalanere, Pisanere og mange andre - alle har efterladt deres spor, er der ikke en enkelt kultur som har haft en dominerende indflydelse. Den sardiske kultur er derfor helt sin egen, og når du rejser til Sardinien med In-Italia får du friheden til at opleve det hele på egen hånd og i dit helt eget tempo.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Calabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol Umbrien Veneto Kort over Italien

Søg efter rejser til Sardinien med fly og bil

Via vores søgemaskine kan du booke flytransport til Sardinien fra enten Billund, Aalborg, København (Kastrup) eller Hamborg Lufthavn, og da du rejser med rutefly kan du planlægge en rejse, som har en længde, der lige præcis passer til dine behov. En rejse til Sardinien kan gå ind til lufthavnen i enten Olbia, Alghero eller Cagliari, og når du booker lejebil og feriebolig hos os, er du dækket af rejsegaranti, fordi vi leverer en hel pakkerejse til dig - alt sammen med vores kendte rådgivning.

Rejser til Sardinien med gode oplevelser

Som rejsedestination er Sardiniens identitet delt: øen har nogle af Europas dyreste resorts, men det er også hjemsted for vildt terræn, uberørt af den kommercielle udvikling. Det fine sand og det næsten lige så rene vand tiltrækker soldyrkere fra hele Europa til de lange og brede strande, der rangerer blandt Middelhavets bedste. Mest berømt er Costa Smeralda (Smaragdkysten), hvor de meget rige har forankret deres lystbåde siden 1960"erne. Bortset fra de glamourøse områder ved kysten i den østlige del af Sardinien, er det meste af øens kystlinje barsk og utilgængelig, med en række smukke fjorde, som kun er tilgængelige ad søvejen.

Sardinien bør indtages langsomt, og den kloge rejsende lejer en bil i lufthavnen og tager sig god tid om at komme frem. I princippet kan man køre fra nord til syd på godt 4 timer - i realiteten skal man bruge mange flere timer, når man skal holde pauser for at undersøge ruiner, indtage utrolige udsigter, nyde den lokale madkultur eller måske køre en tur med den smalsporede jernbane i indlandet.

Book din rejse til Sardinien med In-Italia med det samme. Sørg for at vælge Fly + Ophold, og find så en feriebolig, som passer til dig og dine rejsefæller. Dernæst finder vi flyafgange til dig, og du får også mulighed for at booke en billige lejebil, så alt er tilrettelagt inden afgang.

Mere information til din rejse til Sardinien

Sardinien, beliggende syd for Korsika, er Middelhavets næststørste ø og en selvstændig region i Italien. Øen har 1.637.639 indbyggere fordelt på 24.090 km² med Cagliari, beliggende på den sydlige del af øen, som dens største by og provinshovedstad.

Sardinien er ofte blevet kaldt den europæiske udgave af et tropisk bade-paradis. Sammenligningen er muligvis lidt overdrevet - vi befinder os trods alt stadig på det europæiske kontinent - men det milde mediterrane klima kombineret med tropiske planter og fremragende sandstrande gør, at øen i hvert fald som et minimum må siges at være et af de bedste steder at tage på en sol- og badeferie i Italien.

Sardinien har dog ikke bare nogle af Italiens smukkeste og bedste strande. Øen rummer også unikke muligheder for at dykke blandt grotter, farverige fisk og gamle, romerske skibsvrag. I det sydøstlige hjørne af øen er der f.eks. gode dykkermuligheder ved halvøen Capo Carbonara, samt småøerne Cavoli og Serpentara. Oppe nordpå er der gode dykkermuligheder ved Capo Testa, mens du på den østlige del af øen har mulighed for at opleve nogle af de mange skjulte grotter under havoverfladen, f.eks. i Bue Marino-grotterne ved Cala Gonone.

Men en rejse til Sardinien er meget mere end sol-, bade- og dykkerferie. Øen har en unik historie, der har været præget af fønikisk, græsk, romersk, arabisk og spansk kultur - og bærer desuden stadig spor af den sagnomspundne nuragherkultur; en enestående civilisationsform, som herskede på øen fra 1800-tallet f.Kr. til 200-tallet. Der findes i dag ikke nogen skriftlige vidnesbyrd om denne mystiske civilisation. Til gengæld findes der mere end 7000 såkaldte nuragher - en særlig type fæstningsværk bygget som et kegleformet tårn af sten - som kan opleves forskellige steder på øen. Du kan blandt andet opleve den i den lille landsby Barumini, hvor du kan se de arkæologiske rester af en hel nuragh-landsby kaldet Su Nuraxi di Barumin, der er blevet erklæret verdensarv af Unesco

Og så bør du ikke gå glip af øens charmerende byer. Alghero, der ofte kaldes for “Italiens Barcelona” på grund af dens catalanske præg og dens smukke beliggenhed ved havet på nordvestkysten, er manges favoritby, ikke bare på Sardinien, men i det hele taget. Og du bør naturligvis også opleve provinshovedstaden Cagliari, som lokker med dens skønne beliggenhed i en bugt på den sydligste del af øen. 

>> Få mere information om en ferie på Sardinien her

 
search map