Anmeldelser af Villa Sara

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Gæstebedømmelser af Villa Sara

Læs personlige anmeldelser af Villa Sara som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Sara. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekte feriebolig for flere

En god beliggenhed nær Caligari, i et roligt område. Tæt på strande med muligheder for at bade i umiddelbar tilknytning til huset. Bedste strande tilgængelige med bil. Dagligvarebutikker er i nærheden. Stort, rummeligt funktionelt hus med velplejede grund og pool perfekt bolig for flere familier.

Anbefaling til kommende gæster

Strande omkring Chania og Porto Giunco. Bjerglandsbyen Baunei med restaurant "Golgo" specialitet pattegris, der skal bestilles i forvejen. Tager kun kontanter. Perfekt frokoststop.

Villa Sara
Rent og pænt
Gæstfrihed
Beliggenhed

Roligt
 
Selve indkvarteringen på Villa Sara
Villa med 8 sovepladser

Den italienske kontakt, Danilo yde hurtigt service på nødvendige småreparationer. Udskiftning af pære osv..
 
Faciliteter på stedet
Pool (evt. sæsonåben)
 

Oplysninger om anmelder

Rejseperiode Juni 2015
Antal rejsende 7 voksne, 1 barn
Navn
 Anmeldelsen er oversat fra svensk. Klik her for at se originalen

Hvis en bedømmelse ikke er skrevet af en dansk gæst vil du kunne læse vores oversættelse som er frit oversat. Du kan naturligvis også altid læse den originale anmeldelse.

Foruden anmeldelser fra In-Italias gæster kan du på mange af vores ferieboliger også finde vurderinger fra TripAdvisor, ligesom mange vælger at anmelde In-Italia på Trustpilot. Husk at du også kan få inspiration til din ferie i Italien på bloggen.

 
search map