Villa i Quartu Sant'Elena på Sardinien

Villa Sara

Tilføj som favorit
 
Henter indhold

Villa Sara er villaen for de der ønsker at bo tæt på stranden, der er nemlig ikke mere end 100 meter. Ud over den korte afstand til stranden, byder villaen også på en 10 x 5 meter stor pool.

Tæt på Sardiniens hovedstad, der er et besøg værd

De nærmeste butikker ligger cirka én kilometer fra villaen. Der er ikke mere end 15 kilometer til Sardiniens hovedstad og største by Cagliari. Villaen råder over parkeringsplads, udendørs grillområde, fjernsyn med DVD-afspiller og vaskemaskine. Der er ikke aircondition.

Læs mere om Villa Sara

Villa med 8 sovepladser (ca. 200 m²):
Villa Sara er fordelt på to etager og er pænt indrettet. Køkkenet er moderne og funktionelt.
- I stueplan finder man køkken med komfur, ovn, køle- og fryseskab samt spiseplads. På denne etage er der også et soveværelse med dobbeltseng samt et badeværelse med toilet og bruser.
- På første sal finder man to soveværelser med dobbeltseng og balkon, soveværelse med to enkeltsenge samt to badeværelser med toilet og brusebad.

Skjul teksten
 

Søg priser og
bestil ophold

Søg priser og
bestil rejse

Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
 

Gæstebedømmelser af Villa Sara

Læs personlige anmeldelser af Villa Sara som ligger på Sardinien. Bedømmelserne af villaen er skrevet af gæster der har rejst med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis ucensureret så du får en ærlig beskrivelse og bedømmelse af Villa Sara. Foruden vurdering af selve villaen kan du også læse gode tips fra vores gæster om emner som udflugter, restauranter, seværdigheder, strande, lokal transport og meget mere.

Perfekte feriebolig for flere

En god beliggenhed nær Caligari, i et roligt område. Tæt på strande med muligheder for at bade i umiddelbar tilknytning til huset. Bedste strande tilgængelige med bil. Dagligvarebutikker er i nærheden. Stort, rummeligt funktionelt hus med velplejede grund og pool perfekt bolig for flere familier.

Læs mere
 
search map