Villa i Quartu Sant'Elena på Sardinien

Villa Bruna

 
Villa Bruna er ikke tilgængelig i øjeblikket
Villa Bruna er ikke en del af programmet hos In-Italia i øjeblikket. Men frygt ej, der er masser af andet godt at kigge på.

Vi har derfor fundet disse ferieboliger i samme område til dig:

>> Se flere udvalgte alternativer og priser her

>> Læs mere om ferie til Quartu Sant'Elena og se priser samt aktuelle tilbud på alle ferieboliger
Kun ophold
+Fly & ophold
Nyhed
Loading
Loading
Voksne
Børn
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Værelse / lejlighed 1
Alder på børn på hjemrejsetidspunktet
Flere søgemuligheder
0
Henter indhold

Villa Bruna ligger i et typisk, italiensk villakvarter kun to kilometer fra havet og med en dejlig, privat pool.

Haven der omgiver villaen er dejlig stor (ca. 1.290 m²), og her er rig mulighed for børnene til at boltre sig. Ud over den gode pool på ca. 9 x 4 meter finder man også en skyggefuld, overdækket terrasse med udendørsmøbler, grill og udendørs brusebad.

Læs mere om Villa Bruna

Her har man alle tænkelige muligheder for at nyde tilværelsen udendørs under sydlige himmelstrøg. Selve villaen er stilfuldt indrettet og er fordelt på to etager, hvor alle soveværelserne på første sal har aircondition.

Villa med 8 sovepladser (ca. 180 m²):
- Stueetagen består af en udmærket opholdsstue med lædersofaer, spiseplads og TV, moderne og flot køkken med komfur, ovn, mikroovn, køle- og fryseskab, spiseplads til seks personer, soveværelse med dobbeltseng (uden aircondition) og badeværelse med toilet og brus. Villaen har i stueplan - med adgang fra terrassen - også et lille vaskerum.
- En trappe fører op til første sal hvor du finder soveværelse med dobbeltseng, soveværelse med køjeseng, soveværelse med to enkeltsenge, badeværelse med toilet og brus. Alle værelserne på første sal har foruden aircondition også balkon.

Skjul teksten
 
 
search map